perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 topup murah-murah??join my-klub!!!TIADA YURAN PENDAFTARAN!!MACAM-MACAM TOPUP ADA!!TWARAN DIBUKA SEPANJANG MASA!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: topup murah-murah??join my-klub!!!TIADA YURAN PENDAFTARAN!!MACAM-MACAM TOPUP ADA!!TWARAN DIBUKA SEPANJANG MASA!!   Sun Jan 31, 2010 12:38 pm



allo forumer..merujuk kepada perkara diatas..aku nak bukala Klub TOPUP.yang mana tujuan utamanya utk bagi korang topup dengan harga murah dari pasaran& menyenangkan korang..caranya senang ja..
1-deposit duit kat akaun:
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
2-mesej aku-0195519160/0175420885(wat sekali je utk setiap deposit),dalam msj tu mesti ada:
* no yg korang nak guna utk topup kat aku..
* waktu berapa korang deposit duit
* akaun bank yg korang deposit
cth: 0191234567,14:00,12/03/2010,CIMB send ke 0195519160/0175420885
3-bila korang nk topup just Request(free) je aku(bla korg dh join aku cite camne nk wat)

P/S: SERVIS RQ ADALAH PERCUMA

-jangan risau balance deposit topup korang takde tamat tempoh/expired date.

senang je kan..


had minima setiap RQ=rm3

aku faham maybe orang kat luar sana ada yang cakap konform aku sebat je duet korang ni..insyaallah kat sini aku gtau korang aku tak tipu sape2 ok..just nak tolong korang ja..
aku berniaga topup dah lama,untung meniaga topup ni sikit ja..tapi bagi aku walaupun sikit, sape nak kasi duet free beb..

sape yg berminat nak jadi ejen topup ke join kelab ke..kontek aku UTK KETERANGAN LANJUT- 0195519160/0175420885

SELAIN DARI TOPUP MURAH UTK AHLI,ADA BANYAK KELEBIHAN LAEN UTK AHLI:

1-TRANSFER DUIT ANTARA AHLI DAN BUKAN AHLI* GNA SMS
2-BAYAR BIL GNA SMS
3-DAPAT MATA GANJARAN UTK SETIAP BELIAN TOPUP
4-TAWARAN BELIAN PRODUK SECARA ONLINE DENGAN HARGA MURAH
5-BLEH JOIN KUIZ@CONTEST UTK MENANG TOPUP/MATA GANJARAN
6-TOPUP GUNA YM/MSN/GTALK DAN SEWAKTU DENGANNYA.
DAN BANYAK LG KELEBIHAN LAEN AKAN DATANG..

Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
 
topup murah-murah??join my-klub!!!TIADA YURAN PENDAFTARAN!!MACAM-MACAM TOPUP ADA!!TWARAN DIBUKA SEPANJANG MASA!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Random Mai-HiME/Otome Emote FREE RP! ANYONE CAN JOIN!
» Come And join
» Another of my Penjin Project..
» Rocknrolla movie chat on Scotsman Stuart's channel
» Beano Club closed to new members

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.