perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 pic ako ni ahahahahha...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: pic ako ni ahahahahha...   Thu Apr 16, 2009 8:57 pm









ee aluuu

komen ler

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Thu Apr 16, 2009 9:04 pm

ni ka pic yg paling comel ni

tapi mmg comel jgk la

pic ni kabur la cikit.....

so x la nampak sggt
aku ni kn rabun
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri Apr 17, 2009 8:36 pm

sumel ler dak anis nih...
putih gebu..
perghhh...
leh kenalan ke ni..
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Sat Apr 18, 2009 9:24 am

nak kenalan aek fara

mai ler date i'm lesbo ni
nak ker lesbo

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Sun May 03, 2009 5:53 am

..cumey la adik abg anis ni...abg nk cium kit erk.... .... ..npe letak pic yg cahaya berlebihan ni abg dh la rabun...... ..x blh nk menikmati ke cumeyan anis dgn lbh meyeluruh.....
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Sun May 03, 2009 6:51 am

lesbo..???
biar btul ni...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Mon May 04, 2009 11:23 am

takda la uncle miss gurau aje ngan fara tu
tp kan minat tgk kecantikan wanita lah takkan lesbo kot huhu
lesbo

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Mon May 04, 2009 11:49 pm

ANIS CUTEX....XOXO..

___________________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG,MAIN ACAH BLAKNG PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue May 05, 2009 2:45 pm

erk ha amik pic ni



pic miss-lady cewaahh lady la sgt dah setahun pic ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue May 05, 2009 2:47 pm



chumelnyer adik akak nih...

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue May 05, 2009 3:24 pm

isk akak ni lajunye nmpak anis bru share pic lg.. tak sampai lima minit post dah ade komen lak mekasih komen ye akak sebenarnya pic ni td tuk test ajarkan maya melalui teamviewer mcm mana nak upload pic masuk forum koz anis tyakleh masuk view die soh die view anis jelah so sambil tu anis share la pic lain lg :P:P:P hehehe

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue May 05, 2009 11:32 pm

ANISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...CHUMEL LA KO NI BAH......MIKAT HATI KU NIK......


_________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri May 08, 2009 8:00 am

berak camni la comel nye ko ni miss lady
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri May 08, 2009 6:22 pm

come| nyer dia...jatuh hati sgt2 nie
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri May 15, 2009 3:34 am

nice cute face

rambut cantekkkk gilee




Last edited by kuyie on Sat May 16, 2009 2:42 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri May 15, 2009 7:27 am

nak wat wambut cm anis lah
lawa ko
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Fri May 15, 2009 7:44 am

isk kome kome
rambut karat pon nak wat gak ke
kuyie sampai nak terbojol mata icon nye
isk tatau nak kate ape dah just can say thanks to u all la
tentiu komen ye

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue Nov 24, 2009 3:25 pm


hehe... ni aku baru belajar pagi tadi adobe photoshop cs3
tp tak terer lg.. sikit2 je pndai... harap nanti leh jd terer edit gmbr mcm kuyie ngehehe

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Tue Nov 24, 2009 3:30 pm

jeng jeng jeng hahahaha
wah cik anis makin terer ye semenjak due menjak yi tade
nice editing diamlah lah kuyie hahaha cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Mon Nov 30, 2009 10:25 pm

ai..ai pic nya kok hanya sikit ce...yang manis yang cute keluarkan lah semua ..
biarkan lah kami memandang paras cantik sang admin betul ..kah kawan semua......
Back to top Go down
View user profile
mr.hostage
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-12-15
Age : 30
Location : -KL-

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Wed Dec 16, 2009 12:26 am


MANIS SEKALI
Back to top Go down
View user profile
komenk
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2010-01-11

PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Wed Jan 13, 2010 11:21 pm

miss-lady wrote:
erk ha amik pic ni



pic miss-lady cewaahh lady la sgt dah setahun pic ni

keren kali ne ceek mak.mau lah aku ne
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pic ako ni ahahahahha...   Today at 3:08 pm

Back to top Go down
 
pic ako ni ahahahahha...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.