perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Hanya Memberi Sedikit Cadangan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Fri Jan 29, 2010 10:29 am

Saya cadangkan tukar Colour nik name Rank

Nampak Kurang Jelas ...

Di tambah kn Lagi Dgn BackGroud Forum Yg Berkaler Cerah

Jadi Saya Cadangkan Tukar Kaler Nick Name Rank yG Lebih Gelap

bagi memudah kn mata untuk Melihat Nama2 Rank2 & Member

Sekian Terima kasih...

[ <<police>>™ ] [ <<Moderator>>™ ] [ [[SUPPORTER]] ] [ <<KAUNSELOR SITE>> ]

[ [[PONSEL_FIGHTER(VIP)]] ]

[ <<Female>>™ ] [ <<Male>>™ ]

Siapa Dia itu Si baju kebaya ???

_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Fri Jan 29, 2010 11:26 am

hehe.. sowi la zhaff.. actually kan sebelum ni forum ni asyik ber background gelap,so thats why la rank dia tu bnyk yg cerah2.. sy dah penin la nak tukar kaler pe lg ni.. pe kata zhaf beri cadangan kaler setiap rank utk di tukar tu? mksud nya,ape kaler yg patut sy tukar utk rank2 yg ade ni.. al maklum la,kalau dulu admin bnyk,leh tolong2 bg pndapat,tp skg admin yg ada n aktif lam ni sy je so agak penin..dah la noob lak tu..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Fri Jan 29, 2010 11:44 am

anyway.. ermm i've change already..so hope u satisfied with the new colour in each rank..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Fri Jan 29, 2010 11:50 am

Quote :
miss-lady wrote:hehe.. sowi la zhaff.. actually kan sebelum ni forum ni asyik ber background gelap,so thats why la rank dia tu bnyk yg cerah2.. sy dah penin la nak tukar kaler pe lg ni.. pe kata zhaf beri cadangan kaler setiap rank utk di tukar tu? mksud nya,ape kaler yg patut sy tukar utk rank2 yg ade ni.. al maklum la,kalau dulu admin bnyk,leh tolong2 bg pndapat,tp skg admin yg ada n aktif lam ni sy je so agak penin..dah la noob lak tu..


Macam ni jer laa zh4f pon x pasti sgt colour ape yg sesuai...

apa kata open 1 threads bagi member2 syor kn colour ape yg sesuai

dan dari situ boleh pilih colour Rank mana yg sesuai ngan backGround Forum ini

Just wat je 1 threads

Contoh:

Beri Pendapat Anda Warna Apa Yang Sesuai Untuk Colour Name Rank

Pastu Letak Rank2 Yang Nak di beri kan Colour itu

[ <<Female>>™ ]
[ <<Male>>™ ]
[ <<banned>>™ ]

contoh je ni..

_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Fri Jan 29, 2010 12:08 pm

ermm kalau macam tu pening la zhaff..
xpe la nanti sy fikir2 ya.. ni sy dah ubah sesikit ni..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Sun Jan 31, 2010 8:56 am

Posts:
Points:
THANK's:
Join date:

Saya Rasa Colour untuk Perkataan Di atas Perlu di Ubah

Kerana Kelihatan Tidak Jelas

Saya Harap Pihak Berkuasa lakukan Perubahan yg Sewajar nya

Sekian Terima kasih ---Mas Joko ___


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Sun Jan 31, 2010 9:03 am

"pihak berkuasa" ?
ok zhaff.. sat g sy try tgk tang mana nak ubah kaler perkataan tu
ngah masak ni
mai la jmput mkn

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hanya Memberi Sedikit Cadangan   Today at 2:49 pm

Back to top Go down
 
Hanya Memberi Sedikit Cadangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.