perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Angin punya cerita juga...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Angin punya cerita juga...   Thu Apr 16, 2009 8:53 pm

Adapun pada suatu hari, Seorang wanita yang tinggal di estet, pada zaman
British
dahulu, telah dikahwinkan dengan seorang lelaki (tentulah). Tak lama
lepas berkahwin,
dia mula merasakan suatu perubahan ketara. Dia asyik muntah-muntah.
Hairanlah mangkuk ni sebab sebelum kahwin tak muntah pun. Seminggu
selepas
"asyik muntah-muntah" tu dia tanya laki dia.
"Ane, ini satu minggu dalam saya ada muntah juga. Dulu ini macam
ta da juga! Apa pasal la ane?"
"Ayo, sayang! Wungko ta tau ka?"
"Ta tau la, ane."
"Ini macam punya sakit lepas kawin punya dalam ada kena."
"Ane, ada kena ka?"
"Cit, rasykal! Jantan ta da kena. Pompuan juga ada kena."
"Wo, itu macam. Sekarang saya ada paham."
Dia pun tak tanyalah apa-apa lagi selepas itu. Tambahan pulak
rasa loya tu kemudiannya beransur-ansur hilang.
Tiga bulan kemudian, dia mula rasa pelik. Sebenarnya dia dah
mula rasa pelik sebulan lebih dulu. Dia pun dengan penuh manja dan
tangkap eleh,
tanya lakinya.
"Ane, saya tanya sikit boleh ka?"
"Banyak mau tanya pun tira pa. Saya jawab juga kalu."
"Ane ada tengok ka ini?"
"Apa?"
"Ini perut juga lama makin lama besar! Takut juga saya. Apa pasal ini
macam?"
"Ayo yo, chit. Bodoh. Engko punya ama ta da kasi tau ka?"
"Saya belum tanya juga!"
"Belum kawin punya jam dia ta da kasi tau ka?"
"Ta da juga!"
"Sekarang lu pigi tanya. Bodoh punya pomblek."
Terkulat-kulat bininya apabila diherdik lakinya. Sebelum tu lakinya tak
pernah
menyinga macam tu. Dia segera mendapatkan ibunya dan bertanya.
"Ama, saya tanya juga mau satu hal."
"Apa itu hal?"
"Ama, saya punya perut hari makin hari besar. Takut la saya ama."
"Ayo yo! Wungko punya laki ta mau kasi tau ka?"
"Dia marah juga sama saya ini hal punya dalam."
"Cit, cilaka punya menantu. Wungko kasi tanya sama dia baik-baik."
"Tolong la ama, kasi tau. Ta da kalu saya mati."
"Wokey, wokey! Ama kasi tau. Itu perut punya dalam angin juga duduk."
Puaslah hati pompuan ni apabila mendapat tau jawapannya. Dia pun
bersegeralah
mendapatkan lakinya untuk menjelaskan sebabnya yang pada pandangannya
memang
telah sedia dimaklumi suaminya.
"Ane, ane. Saya ama juga sudah kasi tau."
"Apa dia cakap?"
"Ini perut punya dalam angin juga ada. Itu pasaal la kumbong, bungkak."
"Cit, bodoh punya ama mantua."
Tekejut biawak pompuan ni. Tadi dia yang jadi sasaran kemarahannya,
sekarang
emaknya pulak. Lagi tekejut dia apabila tiba-tiba je lakinya
berdiri lalu menyingkap kainnya (dhoti) dan menunjukkan anunya seraya
mengherdik:

"Angin ya, angin masuk ka. Wungko punya ama butol-butol bodo. Apa,
dia ingat ini
batang pam basikal ka?!!"

TamaT

p/s: kalu rasa ini cerita terlalu ttuuuttt..
kasi buang.. ok..
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Angin punya cerita juga...   Mon Apr 20, 2009 6:05 am

hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha....cit..ama pye bodo...anak po bodo gak....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
 
Angin punya cerita juga...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» The Running Man (1987)
» Naruto Episodes 405-408

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.