perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 lelong!lelong sony w995!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 32
Location : kg gajah

PostSubject: lelong!lelong sony w995!!   Sun Jan 24, 2010 10:43 am

allo geng aku nak jual sony w995!! baru la bukan second..original bukan china..import mari!!jangan risau,boleh pakai kat malaysia..
spec die klik je sony w995 spec

[Only admins are allowed to see this image]

aku tak nak letak harga,korang letak la harga..klu aku puas ati dengan harga tu aku jual la sony tu..

papehal sms aku..

Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: lelong!lelong sony w995!!   Sun Jan 31, 2010 6:23 am

Mcm Mana Nk Tahu Hp Cina ke X ?

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 32
Location : kg gajah

PostSubject: Re: lelong!lelong sony w995!!   Sun Jan 31, 2010 12:25 pm

ala klu hanpon cina copy klu tengok pun dah bleh beza la bro..aku cari hanpon original brand je..makna nya takde cina copy2..kalau hnpon cina aku kasi tau hnpon cina..
kita meniaga ni tak leh maen tipu-tipu,tak baek taw nanti tuhan marah..
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: lelong!lelong sony w995!!   

Back to top Go down
 
lelong!lelong sony w995!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Summer of Sony 2013
» [Tutorial] Ram preview on Sony vegas!
» Vintage Sony Solid State Radio AM FM 8F-48W
» Sony DigiMatic - Will Not Turn Off
» Great value - Sony XDR-F1HD FM/FMHD/AM tuner

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Cell phone, Smartphone and Related-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.