perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nak buat camner nie...!!!??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: nak buat camner nie...!!!??   Fri Jan 22, 2010 10:51 am

nak buat camner nie...!!!?? knp aku bukak internet explorer...!! pastu dia paparkan lirik lagu... and aku nak copy and paste kat word tapi tak boleh...!!
tolong...!! what to do...!!
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Sun Jan 24, 2010 2:23 pm

oh .. ni mesti sebab ko search lirik kt google kan ???

ok ade sesetengah website .. yg die aan wat security coding yg mane template word atau code yg die letak tu korang x bole copy ....

ok ni masalah biase ape yg kau perlu buat .. hanya search balik kt google dan try website lain yg bole bg korang copy template die ... thts all ......

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Feb 03, 2010 1:52 pm

thanks...
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: help me plz..   Wed Mar 24, 2010 7:40 am

ader sper yg tau tak mcm maner nak buat ni kat dlm blogsport kita

dab satu lagi ader saper2 tau x mcm maner nak pantau pc client dlm cc kita.. plz help me lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 24, 2010 9:19 am

guna client cafe apa(contoh handy cafe)...dia ada remote control..untuk tgk pc client...hemmm...adam bukak cc mana?

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 24, 2010 10:15 am

cafestation.. bukan cc i tp cc bos i..
i sbg tecnition kat sini harus lah alert ngan mender mcm nie..
mcm maner erk.. nak tengok pc client
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 24, 2010 12:17 pm

guna cafe ape? cafe123/cafepro/handycafe/cafesuite?tapi semua cafe ada remote sendiri....ni cc abg melayu tu ke?yg kedai kat taman tu?...heheh...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 24, 2010 12:27 pm

yes, cafesuite
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 24, 2010 12:42 pm

cuba ni adam
http://www.4shared.com/file/17194259/16f60...ontrol.html?s=1

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Thu Mar 25, 2010 6:00 am

DAH KLIK DAH TP MSG KELUAR Pautan fail yang anda minta tidak sah.
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Tue Mar 30, 2010 3:04 pm

hurm.. pakai la e-cafe pro die okay ... tp kelemahan die xle view pc client if kite guna crack la kan .. lau nk view gak bli yg ori la license die 1800 ader bran ??? lau nk free n ley view pc client gune la handy cafe .. free je .. tp lebam la kau nk layan iklan die la loading bagai2 so pilih mane 1 .. [i]

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 31, 2010 8:43 am

mcm maner nak dapat kan handy cafe tu..
saya nak tau detail
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Wed Mar 31, 2010 9:19 am

search kat google je

www.handycafe.com

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: nak buat camner nie...!!!??   Today at 5:22 pm

Back to top Go down
 
nak buat camner nie...!!!??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chinese privet in a new pot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.