perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 teka -teki hebat by adam

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 9:01 am


aper erk bende nie.. !!
klu kita jalan dia pun jalan, kalau kita berhenti dia jalan gak, klu kita lari pun di jalan jugak..!!!??

mari kita lihat siapa pintar..!!
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 9:33 am

nak kau jawab gak ke..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 10:22 am

jawab peace jawab
adam

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 10:43 am

jantong
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 11:45 am

jantung awat lak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 12:07 pm

ye la... bler kite lari ke jalan ke tido ke,kan jantung tu jalan gak,klu tak jalan..arwah la,hik3
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 12:33 pm

a'ah kan.. betoi betoi betoi

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Thu Jan 21, 2010 12:51 pm

tapi ni aku teka ja miss..taktau la btoi ke tak,kene tanya empunya teka teki la
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: teka -teki hebat by adam   Today at 4:39 pm

Back to top Go down
 
teka -teki hebat by adam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Reflected Light Adam Aaronson Exhibition Riverhouse Walton on Thames
» Adam's Epic Blog
» My name is Adam but my friends call me Chappo
» Adam-12 Decals for resto
» Another joint venture with Adam Wilder - LVT Saipen

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.