perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 join venture nak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: join venture nak?   Thu Jan 21, 2010 8:32 am



alloo suma forummer perak1..skrng aku nk buka pluang perniagaan kt korng..dlu msa aku jd pak guard aku wat part time reseller..snang citer aku bli brang2 online pastu jual blik dengan harga munasabah..kebanyakan aku bli brg2 dari luar negara..tgok la klu kat lelong&mudah.com.my ada lg murah..aku bli je kt situ..

so klu korang nk bli barang2 ke nk bli pastu jual ke,terpulang la..kontek aku..klu aku jumpa brg 2..brg tu plak tak menyalahi undang2,moral,sosial dan agama..insyaallah aku tolong korang blikan..harga bleh runding..

papehal kontek aku..0195519160@0175420885..jarang online la..skrang bz skit..

utk yg betul2 berminat ja.. klu nk maen2 ja gi la kt taman permainan
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
 
join venture nak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Random Mai-HiME/Otome Emote FREE RP! ANYONE CAN JOIN!
» Come And join
» Rocknrolla movie chat on Scotsman Stuart's channel
» Beano Club closed to new members
» ''Avast ye swabs!'' Tag's Pirate Log.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Hobbies & Collectibles-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.