perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 moto pusaka tok wan aku...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: moto pusaka tok wan aku...   Thu Jan 21, 2010 7:49 am









antara harta yg tok wan aku tinggal kn kat aku pas die meninggal..sayang sgt moto ni, walaupun ada sorang apek cina kt teluk intan offer rm 10000 utk beli..pas aku makeup skit..aku tak sampai ati nk jual..huhu

aku tak tau la pe yg spesel nyer..nk kata cantik..byk lg moto c70 yg cantik..nk kata canggih ada lg yg canggih..sampai cam virago diorang wat c70..

bagi aku kenangan tok wan aku sentiasa ada kt moto tu..
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
 
moto pusaka tok wan aku...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yu-Gi Moto Room
» 1959 Mobylette Moped
» Gi Joe Jeep Instructions 1965 Moto-Rev
» Who Said Something With Wheels !!!!!
» Character Deck Tournament

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.