perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 My picture _megatron_

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: My picture _megatron_   Thu Apr 16, 2009 8:50 pm



ini la.... pic aku ngan tunang aku......

saje nak share ngan kowang......

mungkin ada lagi yg x kenal aku.....

so ni la aku nak kenalkn diri aku ni.....


:group: :group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Thu Apr 16, 2009 9:06 pm

wah romantiknya pasangan ni
lau lah ako mcm ni kan besh
tp zaman ako dah berlalu tahun lepas
hope korang bahagia sampai akhir hayat

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
bayau123
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2009-04-16

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Sat Apr 18, 2009 7:02 am

bagus mcm pinang di bela 8 hahaha....
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Mon Apr 20, 2009 4:44 am

hahaha mega..
muke nk sengal je..
kim slm ke tunang kamo ekk..
nnt kawen jgn lupe jemput k.. :group:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Mon Apr 20, 2009 2:01 pm

mega dan tunang

owhh nie rupe mega n tunang ye..
nica2..
hope forever n ever..
hehehe...

nnt kawen jgn lupa ajak kitowg yerr mega...
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Fri May 01, 2009 12:09 am

lorrr... ni upanyer mega...
ni yg jeles ni... romantik2...

berkatilah pasangan ini... aminnnn...!!!

Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Fri May 01, 2009 6:33 am

thanks semua
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Sun May 03, 2009 6:18 am

hai my prengggggggg mega....bila aku nk makan nasi minyak ko ni ..tapi jgn ko suruh aku pergi ke sabah ngok majlis kawen ko nnt aku kena kuar belanjar besor yg membolehkan aku kawen lagi 1 tau klu g sana len la aku ni terbang jgn kata sabah USA pn aku leh smpi..... ...ingat mega kawen x jemput aku nnt ko pendat ni la jwpnya serannnnnnnnnnnnnng wat kat area perak je tau mega.....pe2 hal aku doakn semoga ko smpi ke akhir hayat ko perhubungan korg ni amin....... mega mari kita rokok dulu
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Sun May 03, 2009 6:32 am

macan... don't worry...
all been sponsored...
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior


Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 29
Location : ipoh

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Tue May 05, 2009 4:29 pm

nnt klu nk kawin inform la ek..
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Wed May 06, 2009 12:38 pm

insyallah bulan 9 ni nak kawen

nanti mega post kad kt cini
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Wed May 06, 2009 1:09 pm

ensem nyeeee

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Fri May 08, 2009 8:03 am

lol! lol! lol! muke bahagia jerk
huhuh..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Fri May 15, 2009 4:07 pm

rementik gilee!!

wah megatron lawa earing


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: My picture _megatron_   Mon Jul 27, 2009 10:19 am

haah..lawa earing...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: My picture _megatron_   Today at 1:12 pm

Back to top Go down
 
My picture _megatron_
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MONTHLY THEME PICTURE
» Find the Hidden Music Bands in this Picture
» Picture to Page show comes to Pakenham
» Find out how to get an autographed picture of James!!!
» Matt Laborteaux "Shattered Spirits" picture

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.