perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 teka teki aku plak jwb..!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: teka teki aku plak jwb..!!   Wed Jan 20, 2010 5:37 am

aperkah bender nie...????
pokok kat atas bukit, tapi daun kat dalam air..!!
aper erkkk... ha haaaaaaaaa...!!

buka minda, buka hati,kenali diri ..


Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: teka teki aku plak jwb..!!   Wed Jan 20, 2010 8:56 am

dua tiga kali dok view post adam ni tp still tak dapat jawapan adeh
kit pale ah erghhhh
mai la sapa2 tau jwpn nya ni sila beri jawapan..
anis nak tau jwpn die apew

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: teka teki aku plak jwb..!!   Wed Jan 20, 2010 11:18 am

pokok teh la..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: teka teki aku plak jwb..!!   Wed Jan 20, 2010 11:33 am

peace
a'ah kan macam mana lah leh sy tak terfikir (
pandai nya ayah siapa la ni
otak ngah blurr memang la takleh jwb hehe

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: Re: teka teki aku plak jwb..!!   Thu Jan 21, 2010 8:55 am

geram betul laaa aku nie...!!
ermmmh :marah: tp anyway, congratulation to u piece..!!
senang sangat erkk!!
xtau ler knp adam geram org dapat jawab soalan adam nie..
ms counselor, aper problem adam nie...!! sila rujuk kes ni...!!

Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: teka teki aku plak jwb..!!   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
teka teki aku plak jwb..!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Team Sarun is Mujrim

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.