perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 inilah saya...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
audeeabner
junior
junior


Posts : 7
Join date : 2009-07-09
Age : 31
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: inilah saya...   Thu Jan 14, 2010 1:34 pm

sebenarnya dah lama nak upload pic dlm forum ni tp x ade masa...tu pasal senyap je tetiba..maaf2...
Back to top Go down
View user profile
audeeabner
junior
junior


Posts : 7
Join date : 2009-07-09
Age : 31
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: inilah saya...   Thu Jan 14, 2010 1:40 pm

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: inilah saya...   Thu Jan 14, 2010 9:01 pm

owh takpe
tq for sharing u pic nice to know u

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: inilah saya...   Sun Jan 31, 2010 8:47 pm

wahhh pic pertama dlm keadaan 'dup dap dup dap ' ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: inilah saya...   Mon Feb 01, 2010 3:39 pm

eh nie kakak yuna ekk?

nak sign....xdpt sign yuna...kakak yuna pon jd la..

pe2 pown cntik pic..~weee

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: inilah saya...   Today at 12:16 am

Back to top Go down
 
inilah saya...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» N24 - Sandhya ka Saya Bana Suraj
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.