perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 IKernel.exe - Application error: The memory could not be read

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: IKernel.exe - Application error: The memory could not be read   Mon Jan 11, 2010 10:18 am

salam..aku da satu benda nak share..aku baru belajar arini..sbb ada masalah berlaku..berkenaan dgn sesetengah software yg xdpt install..kadang2 org ckp sbb virus yg kacau..cian virus..asyik disalahkan je di alam maya ni..kalo dunia realiti..asyik hantu je gy disalahkan..bila seseorang kena kacau atau sampok..atau meraung..

-melibatkan program java..biasa la..
-benda mudah je..berkenaan ikernel..apa tu ikernel..korang gi search google tu ktau jawapannya..
-utk atasi masalah ikernel ni..korang ikut step ni..baca sampai habis kat website tu..tu je aku nak kongsi

http://www.java.com/en/download/help/ikernel.xml#solution2

Harap Membantu..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
komenk
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2010-01-11

PostSubject: Re: IKernel.exe - Application error: The memory could not be read   Mon Jan 11, 2010 11:10 am

great work peace
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: IKernel.exe - Application error: The memory could not be read   Mon Jan 11, 2010 1:25 pm

tq for sharing peace

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: IKernel.exe - Application error: The memory could not be read   Today at 2:52 am

Back to top Go down
 
IKernel.exe - Application error: The memory could not be read
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Start of Memory book
» raising money In memory of: Nicholas Courtney
» What is your happiest memory?
» Funny memory blips
» How will Parvathi gain her memory?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.