perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 toolbar perak 1......

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: toolbar perak 1......   Fri Jan 08, 2010 9:27 am

Assalamualaikum & selamat sejahtera kepada semua user yg ada dalam perak satu..... mega nak bagi tau yang perak satu da ada toolbar
new toolbar Release perak1 forum & kedah1 forum.....
Klick dan download di sini ek
selamat berjaya.......


Last edited by _megatron_ on Fri Jan 08, 2010 12:29 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: toolbar perak 1......   Fri Jan 08, 2010 10:10 am

mega
tq so much mega sebab berusaha untuk membuat toolbar n request song box untuk perak1
kawan2 mari la sama2 layan perak1.FM & Kedah1.FM dan donlod la toolbar ni senang je klik je kat link yg mega bagi pastu leh dah layan sambil req lagu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
 
toolbar perak 1......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Blue-Eared Kingfisher (Binti-Binti)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.