perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Even Bill Gates could not explain....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 3:55 am

try thiz at home....

Try this...

Even Bill Gates can't explain ............

Open a blank Word document (microsoft word) and type the following:

=rand(200,99)

and then Press 'Enter' and wait 5 seconds...
lol! Surprise........
gud luck...........

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 2:50 pm

dah cube tak jadi pape pon

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 2:56 pm

byk lagi boleh cuba.tak semestinya =rand(200,99) ja.
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 3:55 pm

share la mana yg banyak tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 4:06 pm

Sesuai Pindah Kedalam Category Totorial.Admin sila wat satu Category baru ya.. kat sini just shared soft ja
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 4:08 pm

ok..ur word is my command

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Tue Jan 05, 2010 4:15 pm

peace™ wrote:
try thiz at home....

Try this...

Even Bill Gates can't explain ............

Open a blank Word document (microsoft word) and type the following:

=rand(200,99)

and then Press 'Enter' and wait 5 seconds...
lol! Surprise........
gud luck...........

Nak taw lebih lanjut tentang sila baca disini BACA!
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
Sponsored content




PostSubject: Re: Even Bill Gates could not explain....   Today at 1:23 am

Back to top Go down
 
Even Bill Gates could not explain....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Steve Jobs RIP
» Likamobile modifications from Bill Wayman in the USA
» Owd Bill Toby Jug
» Bill Cahill, You Better Check Out this Radio Auction in Tampa
» Bill Schifsky Funny Car

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::ALL ABOUT TUTORIAL FOR EVERYTHING::. :: .::POST ANY TUTORIAL ::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.