perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ____AM____ WAS HERE!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 04, 2010 8:34 pm

Haii...

Nama:Khairul Amir Mohammad
Umur:23
Ym:amundeadz
ID FOrum:____am____

Happy Forumer!

Good Luck Perak:1

From Founder Forum Kedah:1
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 04, 2010 8:55 pm

___am___ am welkam am..
erkk ngah confuse ni nak letak rank ape kat admin kedah satu ni
admin ku jua ni huhu
request je la am nak rank pe kat section req rank tu am wakakaka
welkem n tq for juin in dis porum

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 04, 2010 9:07 pm

hehe tak pa la anis,tak yah susah..Just nak member2 ja.. heheh
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 04, 2010 9:21 pm

ok

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 04, 2010 9:45 pm

lawa admin
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Mon Jan 18, 2010 5:05 am



hye abg am..

nk knai2 ak ngn abg am

salam knai oke
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ____AM____ WAS HERE!   Today at 10:18 pm

Back to top Go down
 
____AM____ WAS HERE!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.