perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 pening lak pale ..tgk bende ni..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shanaalttrov
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2010-01-01

PostSubject: pening lak pale ..tgk bende ni..   Fri Jan 01, 2010 2:03 pm

tolon ..tolon..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Fri Jan 01, 2010 2:07 pm

tolon ape shana? wakakaka
tolon kenalkkan diri ka? wakakaka
bg je nama, umo, asal, id ym n refere nak bubuh birthday pon leh

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Mon Jan 18, 2010 5:13 am



adess... cmna nk knal shana ni..

mntk tlg je dye alamat umh n no ic ta gtaw pon
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Mon Jan 18, 2010 9:01 am

hahahahah adek
entah la dek akak pon tak paham

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Mon Jan 18, 2010 10:56 am

tolong..
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Mon Jan 18, 2010 12:45 pm

tolong pe am

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Tue Jan 19, 2010 1:09 pm

abg am pon nk mnx tlg ka

my adk fyda tlg..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pening lak pale ..tgk bende ni..   Today at 2:53 am

Back to top Go down
 
pening lak pale ..tgk bende ni..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Stoneware Pale Green Goblets x4
» Pale Moon Deck Help (Pre/Post Box 5)
» Small pale blue vase with unreadable mark
» pale moon deck
» Clan of the Day: Pale Moon

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.