perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam kenal dari newbie...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
___mr.welder___
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2009-12-31

PostSubject: salam kenal dari newbie...   Thu Dec 31, 2009 4:40 pm

info lbeh mendalam tentang wa

1) Nama : weld je kot..

2) Umur : 22 blom kompem lgi

3) Jantina : hero la

4) Asal @ Negeri : jaoh merempat ni..melaka bandaraya agk bersejarah

5) Hobi : mnyaksikn kehebatan mmber2 wa kat room..

6) YM id @ Email : welderkaca@yahoo.com <~~~merayu sgt jgn wat pape kat messy wa





Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: salam kenal dari newbie...   Thu Dec 31, 2009 5:20 pm

hai mr weld.. welcome n enjoy to forum perak1... tq for join us in here

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: salam kenal dari newbie...   Mon Jan 18, 2010 5:18 am

tari tari tari

hye abg weld..

kte sesame enjoy lam forum perak 1 ek


cute cute cute
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam kenal dari newbie...   Today at 2:51 am

Back to top Go down
 
salam kenal dari newbie...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Newbie Crawler: Landrover Discovery Qns
» Newbie to halogen cooking
» Bay Keramik Vase -- Please help a complete newbie
» VTA PAS 2 - Z Mod - (DIY Newbie Question)
» Newbie question about upgrading a PAS 3 line amplifer only.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.