perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Wed Dec 30, 2009 1:25 pm


PERAK1.FM kini telah di lancarkan semula dan anda boleh terus ke laman rasmi radio perak1.fm bg mendengarkan secara LIVE dj membebel
website rasmi radio => http://perak1.listen2myradio.com/

dan anda boleh pm kepada admin terdekat contoh nya saya sendiri di
=> akuanis87
untuk mendapatkan server untuk membolehkan anda ke udara dan bersiaran secara live..
ini adalah sekadar untuk menghibur dan mengisi masa lapang dan membuang bosan2 anda ,sambil berhibur sambil menghibur.. tanpa gaji..
sila layari web rasmi radio di => http://perak1.listen2myradio.com/ dan kemudian baru lah anda boleh mendengar radio secara langsung dr forum perak 1 ini..mari lah bersama2 kita gegarkan perak1.fm.. peluang untuk anda men dj di perak1.fm ini adalah tinggi jika anda tidak membuang masa di luar sana an terus pm saya untuk me request men jadi DJ di perak1.fm ini..dan jika anda ada cadangan atau pun topik hangat yg hendak di bincangkan.. mari la post kan di chatbox forum ini atau pun chatbox perak1.fm di http://perak1.listen2myradio.com/ PASTI CERIA BERSAMA KAMI dan terus kan kesetiaan anda di forum ini..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Wed Dec 30, 2009 3:42 pm

wah come back ya
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Wed Dec 30, 2009 3:46 pm

ye nash..
harap takde masalah yer

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Wed Dec 30, 2009 3:52 pm

gud luck
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Wed Dec 30, 2009 3:54 pm

tq nash.. saje je nak berhibur sambil hilangkan busan.. hehe
ape pon rilek tetap otai..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Thu Apr 29, 2010 3:42 pm

tpi bila masa lapang nye mau dengar lagu cam dlu hehehehehe
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Sat May 01, 2010 11:04 pm

i mcm brminat je
tp tkut xdpt bg komitmen
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Sat May 15, 2010 10:45 pm

enni.. cuti pun bz ker?

sorry takleh bagi komitmen gak.. sbb bz jual peyek, blogging dan men game.
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Sun Oct 16, 2011 6:42 pm

cantek forum skunk...tp chat box xde..b0red.. lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..   Today at 1:16 am

Back to top Go down
 
radio perak1.fm di lancarkan dan DJ di perlukan untuk menghibur sambil mengisi masa lapang..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BBC Radio Sheffield
» TribeTwelve Radio Interview
» Your First Radio
» Radio played great then nothing
» Help me identify this Deco tombstone radio find

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.