perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Yang Unik ....buat 2l sahabat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Sun Dec 20, 2009 7:50 pm

Langkah:
1. Copy paste ke notepad
2. Pencet Ctrl + H (Replace All)
3. Replace angka 6 dengan _ (underscore), trus klik replace all...
Baru setelah itu liat apa yg terjadi....

Spoiler:
 

semoga lebih maju ya kawan-kawan semua

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Mon Dec 21, 2009 6:02 am

TAK PAHAM AKU..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: Re: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Wed Dec 23, 2009 5:44 pm

Spoiler:
 

saya sudah buat
try la buat... dia kata
WISH YOU A HAPPY NEW YEAR 2010

cara nya mcm ni...
amik spoiler yg Δone™ bg tu.. copy semua dah paste ke note pad.. kemudian clik ctrl+H pastu yg FIND what tu bubuh nombor 6 dan replace tu bubuh _ (underscor)
dan klik replace all.. dia terus tukarkan nombor 6 td ke underscor dan nombor 9 yg banyak2 tu pun menunjukkan perkataan di atas..
menarik la try ah..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Thu Dec 24, 2009 5:12 am

dah berjaya.. happy new year... huhuhu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Thu Dec 24, 2009 9:33 am

Δone™, ko buat ke benda tu... ajar aku camne nak buat bleh..
aku nak wat ucapan...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Yang Unik ....buat 2l sahabat   Today at 8:19 pm

Back to top Go down
 
Yang Unik ....buat 2l sahabat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.