perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ~BeSdaY MiSS_LaDy~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Tue Dec 15, 2009 7:32 am




.....Seri doakan AniS geMbiRA diHAri LahIr dan BerJayA dlm Apa Jua Yg AniS lakuKan....

Back to top Go down
View user profile
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Tue Dec 15, 2009 10:16 pm

to miss-lady ( anis )


Back to top Go down
View user profile
mr.hostage
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-12-15
Age : 30
Location : -KL-

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Wed Dec 16, 2009 12:00 am

HEPPI BURFDAY HANISAH BINTI TALIP
SEMOGA PANJANG UMUR
DI MURAHKAN REZEKI
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Sun Dec 20, 2009 3:38 pm



terima kasih semua

tak ada kata2 yg dapat anis luah kan lagi.. walau pun di hari lahir anis sungguh menduka cita kan.. sedih




errmmmm..
mr.hostage ni sapa aek.. cane tau nama penuh anis ni siap nama bapak tak tahan tu hehe

hehe ape pon terima kasih aek wish my besday

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Sun Dec 20, 2009 5:51 pm

walaupun lambat sya ucapkan....

Kapan neh makan-makan nya

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Sun Dec 20, 2009 5:54 pm

iyah bila kita bertemu nanti patutnya kamu belanja saya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Fri Jan 29, 2010 3:02 pm


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Fri Jan 29, 2010 3:07 pm

tq zhaff

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ~BeSdaY MiSS_LaDy~   Today at 5:41 pm

Back to top Go down
 
~BeSdaY MiSS_LaDy~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UCAPAN UNTUK USER::. .::FOR USERS WISH::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.