perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Jan 03, 2010 11:10 pm

hehehe.. abam lipan sedang bebel sal gula ka itu..
sabar2 naa..

welkem back luv sayam
a'ah kak salju lama tak nmpk huhu
mungkin dia sibuk tu.. apa pun kekalkan la kesetian bersama perak1. forum ni yer

jgn lupa pergi ke web \:d/ -=jum layan perak1.fm dj anis ke udara.. wakaka..nak tahu tips2 menarik? mari dengar kan hanya di perak1.fm pasti ceria bersama kami =- http://perak1.listen2myradio.com \:d/ main paste je ni ayat ni haha anis selalu on air di perak1.Fm ni..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Tue Jan 12, 2010 6:23 am

lipanx_laut wrote:
tensen...gula naik harga...nt kompom teh tarik pun naik harga...hadiah dari kerajaan tahun 2010...ermmmm hari tu tgk berita beriya2 takkan naik la apa la....pelik skang...kerajaan kontrol tokey2 gula ka tokey2 gula kontrol kerajaan?...harga dunia naik? ermm yo lah tu...alasan yg sama...bg minyak kualiti ron95 ...harga menten macam dulu tapi ron95 le...naikkan harga ron97...at least rakyat tak la bising sgt kan?....yg gaji kecik cam aku ni cam ne ?... ye ye ..mana la boleh kita nak menten harga lama selama nya kan kan.. blah la !!

aku da seminggu carik gula kat sini da naek rege plak tu... mcm nak bukak ladang tebu plak rasa muahahahhaa

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Tue Jan 12, 2010 9:21 am

lie wakakaka
hye lie lama tak nmpk
haha aku sini sebulan dah beli gula tp tak pernah kacau
tak pernah bukak pon wakakaka
sebab minum mineral lg best

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sat May 15, 2010 11:14 pm



luv... salju dah datang...

namo sedih2 ek? salju janji pasni salju tak lari lagi ke mana2... salju sayang semua....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Today at 3:03 pm

Back to top Go down
 
cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» New book by Jesus Villalobos "Forgotten Keys of the Kingdom"
» Dreamer's Forest - Book 1 "A Bridge in the Forest" - excerpt
» The "USS-SGN Theophilus F. Rodenbough"..
» Guy Peellaert: "The Michelangelo of Pop Art"
» "Return of the Three Phantoms" – Sep. 13, 2008 in Honolulu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.