perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 04, 2009 6:14 pm


ha anis dapat satu idea..
pada yang busan-busan..meh ah lepak sini sambil
topik ni berkaitan tentang.... "apa yang korang fikirkan sekarang"
sembang je la ape jer TAPI jangan langgar peraturan forum aek.. jgn
no seks alert, no fighting n please respect each other
kalau langgar peraturan.. post anda automatik be deleted ... tq
so.. ape yang ade dalam fikiran korang sekarang ni jom sembang.. hanya di section ini

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 04, 2009 6:28 pm

agreee aje daripade di banned.........

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 04, 2009 6:31 pm

bila lah nak jadi kaya ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sat Dec 05, 2009 10:02 am

aku malu nak cakap kat depan dia.. hati aku tersentuh setiap kali tengok dia.. senyuman dia, cara dia bercakap dgn aku... dia caring sangat2... aku takleh lupa masa aku sejuk aritu.. dia datang dekat dgn aku dan selimutkan badan aku...

aku teringin nak cakap.....

"akak ni sangat cantik dan sangat baik.... lina tak pernah jumpa pempuan yang macam akak kat dunia ni. terima kasih sbb jaga lina kat ofis ni... "

Back to top Go down
View user profile
isteri admin
Site Admin
Site Admin


Posts : 13
Join date : 2009-11-23

PostSubject: apa yang ada lam fikiran?   Sun Dec 06, 2009 11:31 am

hmm..apa yg ada dlm fikiran..bila nk dapat jumpa org tesayang..terlalu merinduinya..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Dec 06, 2009 8:21 pm

eh eh akak lina ni wat suspen aje ingatkan pakwe cabuttttttttttttttt

ermm.. ehem ehem... akak diya@mrs Admin ehek ehek.. orang yg tersayang kan dah bersama akak skg ni.. bukan begi tu ker.. hehe
erkkk cabuttttttttttttttt



owh kekasih yang ku cintai
keindahan cinta ini milik kita
terima lah... sebuah cinta...


erkk..
aku jiwang lak..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Mon Dec 07, 2009 8:52 am

adoi...

hmm... pakwe takde anis.... cuma akak tu mmg cantik dan baik sangat..

ok2.. back to topik.

camner biler keje nanti ek? takot plak nak jumpa manusia ni...

ish... padahal mmg kerjaya berkaitan dgn manusia.. entahlah....

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Mon Dec 07, 2009 11:35 am

salju wrote:
adoi...

hmm... pakwe takde anis.... cuma akak tu mmg cantik dan baik sangat..

ok2.. back to topik.

camner biler keje nanti ek? takot plak nak jumpa manusia ni...

ish... padahal mmg kerjaya berkaitan dgn manusia.. entahlah....



"ok2..back to topik."
sembang je kak... sambil kita bertukar pendapat..sambil kita sembang hanya di section ini jum minum


__________________________

semak nye kepala hotak... nak buat gath lg.. nak cari umah sewa lagi.. nak cari deposit lg..
dalam fikiran sekarang terasa nak minum racun aje.. biar mati dalam seksa.. kecewa

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 11, 2009 1:48 am

saya nk cte knp saya nie da ramai owg xske pahal saya cm dlu gak tapi ade owg ckp saya otai la bodo smbong la.. aduss
klu diowg xtmpat saya diowg akn thu mslh saya... xthu lak leh jd cmnie rmai lak owg skt aty dgn wcx pahal wcx nie xjaat pown.. xpela wcx rehda jela klu owg da xske nk wat cmne...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 11, 2009 4:32 pm

aku rasa kusut, musut, busut
tak tau la nak cite cmne..cuma dlm pale aku skg... aku nak tido
lau blh namo bangun2 lagi
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 11, 2009 4:48 pm

wcx_yamaha wrote:
saya nk cte knp saya nie da ramai owg xske pahal saya cm dlu gak tapi ade owg ckp saya otai la bodo smbong la.. aduss
klu diowg xtmpat saya diowg akn thu mslh saya... xthu lak leh jd cmnie rmai lak owg skt aty dgn wcx pahal wcx nie xjaat pown.. xpela wcx rehda jela klu owg da xske nk wat cmne...

aku selalu rase macam tu ... dan tanggapan tu pada aku x pernah berubah .. org sentiasa anggap aku mcm tu ... ntah la .. kt mne aku x jumpa silapnyer ... untuk aku kalau betul berilmu sertakan ngn bukti .. bukan sekadar sembang kosong .. lol!

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 11, 2009 8:59 pm

Quote :
untuk aku kalau betul berilmu sertakan ngn bukti .. bukan sekadar sembang kosong

gak paham bro.........

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Dec 11, 2009 11:04 pm

tp xsedap la tgk owg tarik muka dgn wcx.. wcx nie ske melawak tp kadang2 melawak saya nie leh wat owg skt aty tp bkn nk skt kn aty owg.. hmmmm close topic da mls nk cte da
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sat Dec 12, 2009 8:07 am

wakakakakakakaka ..... sabar je la wcx... aku pn selalu jugak mcm 2..... tapi 2 ceta dulu la..... so ko wat bodoh je la kalau org ckp mcm 2...... lagi senang ko pn x sakit hati........
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Dec 13, 2009 1:00 am

tol 2 mega
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Dec 13, 2009 10:13 am

cabuttttttttttttttt hai kawan2..
huhu bz ah berapa hari ni.. adoi

hai mega... sehat ka ?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Dec 13, 2009 11:04 am

iya neh jarang member ol why?

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Mon Dec 14, 2009 5:00 am

mana boleh nak puaskan hati semua orang dik... kadang2 ada gak kata akak ni sombong tak mo layan ler apa ler.. sama gak situasinyer.. tapi biarlah pape orang cakap.. mulut orang bukannya kita leh nak kawal.

mmg rasa sedih dan sakit ati... tapi insya Allah lama2 nanti oklah... janji wcx tak buat salah kat saper2.... tul tak?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Mon Dec 14, 2009 5:04 am

ni turn aku plak.. apa ada dalam pikiran aku sekarang?

aku rasa hangin giler dgn sorang manusia ni.. mungkin sbb aku masih lagi boleh maapkan dosa dia sepenuhnya. dan aku masih tak paham.. apsal dia add aku dalam facebook.. adakah nak tunjuk kat aku lepas gado besar dgn aku dia dapat banyak kawan2 lain? ataupun nak tunjuk dia semakin bahagia dengan teman idup dia? adakah dia nak tunjuk aku berasa rugi bila dia takde? adakah dia tunggu aku mesej dia?

eee.... menyampah plak rasa...

bilalah nak kuat ni... kalo delete nama dia dalam facebook tuan haji cakap tu melarikan diri... melarikan diri takkan menyelesaikan masalah. nak selesaikan masalah kena lawan. nak lawan camner nih? hati masih taufufa lagi..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Tue Dec 15, 2009 7:57 am

penat dh menghadapi karenah setiap insan.. skg ni.. aku layan kan je..apa org nak pikir sal aku..apa org nak kata sal aku.. bg aku..aku tetap jalani life mcm biasa... mcm dulu cuma skg penat memenuhi kehendak org nak menjaga hati org.. hati aku sendri?? terguris, terhiris.. xde sape pun kisah even org yg aku jaga hati dia.. dimana pepatah :wat u give u get back:???

.....END.....
Back to top Go down
View user profile
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Tue Dec 15, 2009 12:14 pm

biasalah tu seri dh nama menguji kehidupan...selagi ada layan je kalau xde tkt nti menyesal pulak
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Dec 20, 2009 3:44 pm

aku dah pindah penang..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Mon Dec 21, 2009 1:30 am

makin jauh dengan anis.. entah biler boleh jumpa.. rumah sewa akak dan2 kosong.. orang tu tak jadi pindah... kalo tahu dah lama ajak anis je masuk dalam rumah..

buat sri:

betoi... mmg wut u give, u get back. Allah s.w.t Maha Adil. jika tak kat dunia, kat akhirat nanti dia kena. tapi biasanya orang macam ni hidupnya takkan aman, sbb segala-gala yang dia lakukan tidak diberkati Allah. dapat duit banyak pun ati tak tenang, dapat kawan pun selalu menyakitkan ati dia... macam2 lah. kat dunia lagi Allah s.w.t akan tunjuk

cuma sri tunggu dan lihat je.

akhirnya, yang menganiaya tetap akan mendapat pembalasan sewajarnya dari Allah s.w.t
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Fri Jan 01, 2010 6:52 am

tensen...gula naik harga...nt kompom teh tarik pun naik harga...hadiah dari kerajaan tahun 2010...ermmmm hari tu tgk berita beriya2 takkan naik la apa la....pelik skang...kerajaan kontrol tokey2 gula ka tokey2 gula kontrol kerajaan?...harga dunia naik? ermm yo lah tu...alasan yg sama...bg minyak kualiti ron95 ...harga menten macam dulu tapi ron95 le...naikkan harga ron97...at least rakyat tak la bising sgt kan?....yg gaji kecik cam aku ni cam ne ?... ye ye ..mana la boleh kita nak menten harga lama selama nya kan kan.. blah la !!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Sun Jan 03, 2010 9:57 pm

salju nape...lama x borak2...rindu tau...hehehhe...selalu lau salju de mslh citer gak ngn saya.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..   Today at 9:00 am

Back to top Go down
 
cerita kedai kopi... "ape dalam fikiran korang sekarang?" sembang jom lepak..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» New book by Jesus Villalobos "Forgotten Keys of the Kingdom"
» Dreamer's Forest - Book 1 "A Bridge in the Forest" - excerpt
» The "USS-SGN Theophilus F. Rodenbough"..
» Guy Peellaert: "The Michelangelo of Pop Art"
» "Return of the Three Phantoms" – Sep. 13, 2008 in Honolulu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.