perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 CARI RUMAHSEWA..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: CARI RUMAHSEWA..   Thu Dec 03, 2009 11:38 am


sesapa kat sini
ade tak tau sal umah atau bilik untuk di sewa
sangat memerlukan ni
better rumah sewa la lau ade aek..
2 minggu lagi dah nak abis exam ni n tamat la pengajian sijil IPT course IT.. keje lom dpt lagi ni.. kena berambos lak dr umah sewa yg skg ni sebab junior baru nak masuk dah..
lau sesapa tau please leave ur messege here or pm me at akuanis87
atau call jer lah senang.. kat 0195141663
penting ni..
kat mana2 je yg penting kawasan bandar
senang kit nak cari keje
n bulanan lak under RM200

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: CARI RUMAHSEWA..   Sat Dec 05, 2009 10:27 am

rumah sewa akak dah penuh ler sayang... takleh masuk dah. aritu kosong... sekarang dah penuh.... anis dah lambat
Back to top Go down
View user profile
isteri admin
Site Admin
Site Admin


Posts : 13
Join date : 2009-11-23

PostSubject: area mana   Sun Dec 06, 2009 11:44 am

anis nak rumah sewA area mana lol!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: CARI RUMAHSEWA..   Sun Dec 06, 2009 7:55 pm

salju wrote:
rumah sewa akak dah penuh ler sayang... takleh masuk dah. aritu kosong... sekarang dah penuh.... anis dah lambat

kak syg
ermm takpe lah kak lau takde
ermmm seminggu je lagi anis kena cari umah ni


isteri admin wrote:
anis nak rumah sewA area mana lol!

hai kak

anis tak kisah area mana.. tolak afrika n afganistan atau sekutu dengan nya ja anis taknak
lau ada area kulim ka atau penang atau butterworth elok gak hehe...ade sokrang g member nak cari.. nak dok sekali ngan anis.. pompuan.. so lau ade umah sewa nak sewa leh ar inform kat anis
tq for ur respon

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: CARI RUMAHSEWA..   Today at 8:21 pm

Back to top Go down
 
CARI RUMAHSEWA..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Azaux's Area of Answers!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Properties-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.