perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam sayang selalu buat kamu2

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nana_gila
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 2
Join date : 2009-11-30

PostSubject: salam sayang selalu buat kamu2   Mon Nov 30, 2009 7:43 pm

hi


Nih forum siapa yah
Boleh gabung kan
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Mon Nov 30, 2009 7:46 pm

sipa saj leh bung ...ingat awak tidak senang kalau anda gila disini....
first warning.......kl lu gila gw kepret tan.......
selamat menikmati ne forum.....
Back to top Go down
View user profile
nana_gila
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 2
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Mon Nov 30, 2009 7:50 pm

Δone™ wrote:
sipa saj leh bung ...ingat awak tidak senang kalau anda gila disini....
first warning.......kl lu gila gw kepret tan.......
selamat menikmati ne forum.....

Bujuk buset

baru masuk aja gw di sambut kaya gini



orang mah yg baik nerima tamu



dasar setan lo
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Wed Dec 02, 2009 3:31 am

setan ketemu setan....

_________________________________________________

Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Wed Dec 02, 2009 5:07 am

hai nana welcome n mat gabung ya salam kenal dari saya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
riznif
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 11
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Wed Dec 02, 2009 1:51 pm

wakakakakka,..pada kumpul uy enkong setamn ketemu anaknya setan..
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Thu Dec 03, 2009 3:49 pm

arap2 anda happy dlm nie k...
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Mon Dec 14, 2009 5:49 am

welcome..... enjoy with this forum.....
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Tue Dec 15, 2009 7:46 am

nana_gila wrote:
hi


Nih forum siapa yah
Boleh gabung kan
sory for interrupt..can u pls introduce ur detail's.. nice to know u
hope u enjoy here tari
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Fri Jan 01, 2010 6:32 am

indon ke?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Mon Jan 18, 2010 5:22 am



cakap bahasa ape ni ek

cowy ta paham

salam knai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam sayang selalu buat kamu2   Today at 5:14 am

Back to top Go down
 
salam sayang selalu buat kamu2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chinese privet in a new pot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.