perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cuba la :-?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: cuba la :-?   Thu Nov 26, 2009 5:55 am

aku ada satu teka teki.... ada sorg mamat neh nak juin majlis tari menari di sebuah istana.. tpi istana tuh semua org english jew.. mamat neh x taw english tp nak juin gak wakakaka pegi la ke majlis tuh kat istana dgn lengkap pagar besi yg tggi pintu depan dijaga oleh guard import dari luar negara..mamat neh buat apa nak masuk dlm istana xtaw la korunk paham ke x soklan neh @ sblom neh da penah jumpe soklan neh n mungkin da taw soklan neh soklan lama
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cuba la :-?   Thu Nov 26, 2009 8:56 am

tapaham tapaham..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: Re: cuba la :-?   Thu Nov 26, 2009 11:43 am

buat bodo ja..
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: Re: cuba la :-?   Mon Nov 30, 2009 5:07 am

apa yg miss x paham mamat neh nak masuk tp die x pndai speaking...so,die nak masuk cmner
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cuba la :-?   Mon Nov 30, 2009 6:28 am

ermm dia menyamar jd securiti guard kot..
entah tatau.. tapenah dengau soklan ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cuba la :-?   Mon Nov 30, 2009 11:31 pm

si mamt soklah tapi bolos terus lah dia kalo bahagian inggris nya wakakaka
Back to top Go down
View user profile
riznif
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 11
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cuba la :-?   Tue Dec 01, 2009 2:25 am

Δone™ wrote:
si mamt soklah tapi bolos terus lah dia kalo bahagian inggris nya wakakaka


simamat lagi jualan koran wak...wakakakakka
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior


Posts : 8
Join date : 2009-11-23

PostSubject: Re: cuba la :-?   Tue Dec 01, 2009 6:23 am

fuh.. sudah nya aku pon tak paham..
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cuba la :-?   Tue Dec 01, 2009 6:36 am

sama aku pun tak paham..
salam kenal cik zura...
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior


Posts : 8
Join date : 2009-11-23

PostSubject: Re: cuba la :-?   Tue Dec 01, 2009 6:42 am

hai salam kenak mari kita sama2 fikirkan nya apa yang harus dia buat
wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: cuba la :-?   Tue Dec 01, 2009 6:44 am

mari siap yo di mari kita pinang sama-sama wakakaka wakakaka
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: Re: cuba la :-?   Fri Mar 12, 2010 7:34 am

jwpan die mamat tuh psing2 keliling istana tuh punya la nak tgok n masuk dalam mknan apa ada..at last smpai dpn gate mamat tuh pening die kata "opening" then pagar pown terbuka la..
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: cuba la :-?   Sun Jul 15, 2012 12:09 pm

erk...xpaham2...aq yg baca bnyak kali p0wn xpaham ( waaa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cuba la :-?   Today at 8:22 pm

Back to top Go down
 
cuba la :-?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerry attended the Malibu Inn Grand Opening
» City Lights
» Cuban silkscreen film posters
» 2Pac Alive and Living in Cuba? Returning in 2014?
» Blind Items - scurrilous gossip that we'll never know the answer to

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.