perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 orgeniser gathering here..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zura
junior
junior


Posts : 8
Join date : 2009-11-23

PostSubject: orgeniser gathering here..   Mon Nov 23, 2009 8:46 am

name : puan Azura

age : 42

from : perak

referer : miss-lady

(come to be orgeniser for gahtering and fun club for ur komunity)

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: orgeniser gathering here..   Mon Nov 23, 2009 7:58 pm

ibu
harap berjaya gathering dan club yang akan kita bina ni
kim salam kat anak ibu yg no ??? tu yer
hehe cute die..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: orgeniser gathering here..   Tue Jan 19, 2010 2:53 pm



salam knai..

nak pggl ibu jgk
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: orgeniser gathering here..   Fri Jan 29, 2010 12:59 pm

zura wrote:
name : puan Azura

age : 42

from : perak

referer : miss-lady

(come to be orgeniser for gahtering and fun club for ur komunity)


SELAMAT DATANG DAN SALAM KENAL DI


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: orgeniser gathering here..   Fri Jan 29, 2010 10:33 pm

welcome...



Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: orgeniser gathering here..   Today at 3:10 pm

Back to top Go down
 
orgeniser gathering here..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mini Gathering for 2011/2012
» SGGS Gathering 2013 plans!
» Yu-Gi-Oh! vs Magic: The Gathering (Guinness World Records)
» Vintage Gathering on the 9th of May 2015
» Mill Decks(A couple of variants)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.