perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 format hnpon sony???!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: format hnpon sony???!!!   Sun Nov 22, 2009 9:22 pm

assalamualaikum suma..
aku terasa nk buka topik ni..blehkan? biasa kita selalu dengar@buat kt hnpon nokia jer..just tekan *#7370*. pastu pastu masukkan kod 12345..pastu tunggu je hnpon tu restart..tp klu sony camner lak??...aku tak kata la aku ni pro bab2 ni..tp aku slalu la wat bnda2 alah ni..bleh la kot kongci2..(aku nk join group hacker,hehe)


Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: format hnpon sony???!!!   Sun Nov 22, 2009 9:27 pm

huhu.. dah update group hacker section tertutup.. skg dah leh masuk section tu.. so leh post kat situ .. ape2 yg private sedikit.. so biar ramai yg join untuk tau semua tu tq tq

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: Re: format hnpon sony???!!!   Sun Nov 22, 2009 9:53 pm

so topic ni nk closed kat cni ke?
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: format hnpon sony???!!!   Sun Nov 22, 2009 10:08 pm

yup i will locked this topic

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: format hnpon sony???!!!   Today at 5:36 pm

Back to top Go down
 
format hnpon sony???!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Traditional Format Tournament (Round 1)
» Review of Sony TV's Dil Ki Nazar Se - Khoobsurat
» Sony TV axes ‘Kya Hua…’ for ‘Maharana Pratap’
» First Indian Idol Junior to be aired on Sony TV from next month
» What has been the best format in Yugioh History?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::GAJET/ICT::. :: ..:::ALL ABOUT PONSEL::..-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.