perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Jgn minta cerai ketika suami memandu..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Thu Apr 16, 2009 7:02 pm

Suami tengah memandu.

Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah, saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... jadi, saya nak mintak cerai dengan awak... ..

Si suami diam dan terus memandu kereta ... bertambah laju... .(90km)

Isteri : saya dah tak cintakan awak lagi... sebenarnya saya dah ada teman lelaki... .dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi..dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak... .!!

Si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah... masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

Si suami masih diam ... memandu dengan lebih laju... ..(120km)

Isteri : saya nak anak kita juga... awak bukan boleh pelihara mereka...

Si suami masih diam ..tambah kelajuan (150 km)

Isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

Si suami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco... ...

Isteri : awak ada ingin minta apa2??
Suami : tak perlu... .saya dah ada apa yang saya perlukan...
Isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

Si suami menjawap sebelum beliau menlanggar dinding konkrit jaya jusco...(180)

Suami: saya ada air bag... ..awak tak ada..


Last edited by peace on Mon Apr 20, 2009 6:45 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Mon Apr 20, 2009 5:04 am

hahahahhahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Mon Apr 20, 2009 5:56 am

siut jer ayat..''sy ade air bag awk tade"..hahahahahahahahahahahaahahahaha.... cute cute terbang cute cute
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Sat May 09, 2009 2:59 pm

sian bini dia mati
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Sat May 09, 2009 3:05 pm

itu adalah bahana si isteri mintak cerai dgn suami. nauzubillah! bergegar tiang arasy Allah s.w.t setiap kali si isteri menuntut cerai tanpa sebab2 yang kukuh. jgn

lainlah jika haknya terabai, nafkah tidak diberi, didera mental dan fizikal.. pada ketika ini si isteri WAJIB menuntut haknya di mahkamah.

wallahualam..

Back to top Go down
View user profile
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Mon May 11, 2009 5:21 pm

Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Sat May 16, 2009 3:17 am

hahahahahahahaha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Sun May 31, 2009 10:08 am

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jgn minta cerai ketika suami memandu..   Today at 5:40 pm

Back to top Go down
 
Jgn minta cerai ketika suami memandu..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.