perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 untuk info korg :D

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: untuk info korg :D   Wed Nov 18, 2009 7:22 pm

salam ..
kwn2 sumer..
di maklum kan..
aku bz sgt dlm baper mggu ni..
maklom lah..
nk exam..
pape pon..
teruskan posting k..
gud luck guys..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: untuk info korg :D   Wed Nov 18, 2009 7:59 pm

ok kyo takpe.. faham faham..
anis pon bz gak nak exam seminggu ja lagi sampai 18 haribulan 12
so for al user hope korang leh kepp posting ya
sayang korang cemua

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
 
untuk info korg :D
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bought a Latino ST-120 and need info.
» pcm info
» great tube info site!!
» Gunpla X Gundam info Campaign 2012
» JAN 2011 ALDI SPECIAL BUY ***IMPORTANT INFO***

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.