perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hitamdanmerah
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2009-04-15

PostSubject: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Thu Apr 16, 2009 6:05 pm


seb baek la ni room org..haihhhh
Nama : karem

Umo : belom ade umur

Jantina : lelaki gagah

Asal : cheras

ID YM : hitamdanmerah@yahoo.com

Reffer : google
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Thu Apr 16, 2009 6:27 pm

karem



Biar aku yg jawab la kalau x kenalkn diri org x kenal kita siapa



GRANTED
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Thu Apr 16, 2009 6:53 pm

wakakakakakak
kareem ayeem
welcome n mekasih join forum perak1 ni n sokonglah perak satu
hope u can share anythink yg leh share ngan user len
anyway tentiu n welcome once again ayeem

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
hitamdanmerah
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2009-04-15

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Thu Apr 16, 2009 6:59 pm

haihh..ye ler..udah kenal kan dirik..nak hape lagi?ah admin emsem?bile nak minom ngn wa?sape lagi lawa2 kat forum ni?yg penting banyak duhet?
Back to top Go down
View user profile
Kill-Vearn
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-04-15
Age : 31
Location : KL

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Sun Apr 19, 2009 2:10 am

karem sayam.. miahahaa... kamo pon ada sini.. adoyai... weh bila nak dtg KL lagi makan beso.. hahaa
Back to top Go down
View user profile http://killvearn.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Sun Apr 19, 2009 7:29 am

muahahahaha karem
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Wed Apr 22, 2009 9:36 pm

welcome karem
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Thu Apr 30, 2009 9:32 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?   Today at 5:32 pm

Back to top Go down
 
soalan : kenapa kena kenal kan diri bila masuk forum?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» El barco
» Pokemon 5th Generation Sneak Peek!
» Mobach Keramiek
» Kosta Boda Zoo
» 3-D TARDIS Model Kit book review wanted

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.