perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 GATHERING IN DECEMBER!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2

CADANGAN LAIN UNTUK GATH
BUAT HARI LAIN
0%
 0% [ 0 ]
KURANGKAN HARI DAN YURAN
0%
 0% [ 0 ]
MINAT DAN NAK JOIN
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 0
 

AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 24, 2009 9:02 pm

hai akak diya
yer akak..
satu kepala atau seorang RM100 sebab ni nak book tmpat penginapan dan juga pengangkutan dan makan minum kak..
ape2 hal leh contact saya yer kak..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Wed Nov 25, 2009 4:35 pm

teluk batik ngan umah aku 10 mnt jerk
blh x aku dari manjung g t.intan pastu naik bus kat sana??
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Wed Nov 25, 2009 10:34 pm

wakakaka jangan lupa lawatan terakhir kita kat pasir salak
ermm lau taknak penginapan pada sesiapa nak juin n umah die dekat sane leh jer.. bayar la separuh harga jer.. untuk kos2 lain2 seperti makan minum juga set2 untuk permainan juga karoke dan lain2 aktiviti lagi nnti

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
N_RYUDA
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-05-05

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 30, 2009 7:13 am

salam .. ala .. nak g jugak .. sapa lagi geng2 gsk yang g ek ..?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 30, 2009 3:05 pm

wasalam kak yuda..
juin la.. ramai2kan lagi gath ni.. ade cenderahati tau nanti..
ajak geng2 lagi..
selamat pengantin baru cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
isteri admin
Site Admin
Site Admin


Posts : 13
Join date : 2009-11-23

PostSubject: besnyeee   Sun Dec 06, 2009 8:31 am

tringin nk ikut
setakat ni dah berapa ramai
ada kosong lg tak
tido lam khemah ker sheleeeeey
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Sun Dec 06, 2009 8:08 pm

isteri admin wrote:
tringin nk ikut
setakat ni dah berapa ramai
ada kosong lg tak
tido lam khemah ker sheleeeeey

ade kosong lg.. tapi cepat2 la regester yer
kita tido lam sheleeeeyyyy kot


_____________________________________________

bila nak start bayar ni
pada sesapa yg nak juin tu buat la pembayaran separuh dulu yer sebab nak boking sheleeyy

anis da sediakan VOTE kat atas topic ni mengenai cadangan korang lam program ni.. so vote la.. masa dah singkat ni..
mari kita bercuti beramai2

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Sun Dec 06, 2009 8:35 pm

mau ikut btw gmn caranya......

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Dec 07, 2009 4:46 am

Δone™ wrote:
mau ikut btw gmn caranya......

ikut aja... mari datang ke malaysia..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Dec 08, 2009 8:11 am

gath ni korang nak wat kt mne.....
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Dec 08, 2009 2:39 pm

mega
lama tak nmpk ko kim salam bini ya..
ko ni tak baca ka.. dr page satu.. penat ja aku banyk kali update.. masih tak tahu lagi ka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Dec 08, 2009 4:57 pm

takleh pergi gath... mak tak izinkan...

kecewa
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior


Posts : 8
Join date : 2009-11-23

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Thu Dec 10, 2009 4:44 am


takpe salju... saya dah bercakap ngan mak salju..
lebih baik salju tak yah ikut tanpa izin mak ayah.. sebab takut ade ape2 saya tak nak di persalah kan.. takpe la salju.. sabar je la aek..mungki sebaliknyanya tu ade hikmah..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Sun Dec 20, 2009 3:50 pm

GATH CANCEL SEBAB BANYAK PELANGGARAN WAKTU..
LAGI PUN SUPPORTER TAK BANYAK..MUNGKIN AKAN DI TUNDA DI HARI LAIN.. TQ

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Today at 3:52 am

Back to top Go down
 
GATHERING IN DECEMBER!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» December header pic
» Mini Gathering for 2011/2012
» SGGS Gathering 2013 plans!
» Bade Achhe Lagte Hain (BALH) 2nd December 2013 Written Episode
» Sasuraal Simar Ka - Written Update - 3 December 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.