perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 GATHERING IN DECEMBER!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next

CADANGAN LAIN UNTUK GATH
BUAT HARI LAIN
0%
 0% [ 0 ]
KURANGKAN HARI DAN YURAN
0%
 0% [ 0 ]
MINAT DAN NAK JOIN
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 0
 

AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: GATHERING IN DECEMBER!   Thu Nov 12, 2009 8:46 pm



ha nampak kan.. ape kat atas ni
saya miss-lady a.k.a anis nak wat pengumuman..
insyaAllah kalau takde aral melintang sy nak buat gathering antara chatters ataupun user forumer kat teluk balik
yuran dia cuma RM100 seorang limit kepada 100 org untuk 3 hari 2 malam pada hujung bulan 12 tahun ni tarikh belum di tetapkan.. tapi pasti nya musim korang ade wit la.. hehe musim gaji la mksud miss tu
semua di tanggung.. korang just perlu bawak diri dan pakaian jer.. akan ade aktiviti di sedia kan.. dan hadiah dan cendera hati semua di tanggung oleh orgenizer..
transpot lak, akan di sediakan bas persiaran mungkin dalam dua bas persiaran..makan minum tempat tidur juga di sediakan oleh pengurus gathering ini.
untuk hubungan lanjut boleh berhubung terus kepada:

puan azura
no tel : 0134271168
THE LADY ADMIN
no tel : 0167489152, 0195141663,0175780152


so, sesapa yg berminat nak join tu daftar la awai2 na.. cabuttttttttttttttt
pasti mencabar dan seronok
pembayaran hanya RM100 jer tak bnyk la untuk 2 hari 3 malam tu siap tanggung makan minum tempat tidur, hadiah dan yang paling best tu cendera hati ikhlas dr kami

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Sun Dec 13, 2009 1:50 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Thu Nov 12, 2009 9:16 pm

haha3...cam taw2 msty s0nok..
cam ada pengalaman jewk..
ahakz..
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 26

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Fri Nov 13, 2009 3:53 am

nak daftar kene call ka erm... cam best jerk klau org jauh ley juin ker hehehe
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Fri Nov 13, 2009 4:41 am

nak join jugak... tapi.... erm... kalo buat di perak susah skit lah hmm.. duit leh cari.. tapi... kat perak ler plak... adoi.... adeh
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Fri Nov 13, 2009 8:16 am

the_cadboury wrote:
nak daftar kene call ka erm... cam best jerk klau org jauh ley juin ker hehehe

ermm gath ni terbuka pada sesapa sahaja.. tak kira jauh atau dekat dan forumer atau pon bukan forumer..

dear kak salju:-
nape ngan perak kak?
ade ape2 masalah ker?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 26

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 16, 2009 4:03 am

ye erk??abes klu jauh tuh cmner erk??kena mai sendirik ka??
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 16, 2009 6:21 am

ok dalam perangcangan.. bas akan tunggu semua yang ikut tu kat teluk intan.. so dr teluk intan kita akan bertolak sama-sama..

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 16, 2009 12:27 pm

pembayaran cane..nak byr kat sape.. bila nak mula bayar lol! ansur2 blh ke
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 16, 2009 1:01 pm

sriteddy™ wrote:
pembayaran cane..nak byr kat sape.. bila nak mula bayar lol! ansur2 blh ke

alrite bebeh.. memandangkan ade prtanyaan soal cane nak buat pembayaran tu sini anis bg tau lagi..
anda boleh start buat pendaftaran dari sekarang dan boleh jugak di bayar secara ansur sebelum tarikh di tutup dan segalanya di jalankan.. ok maksud anis kat sini, korang kena bayar dulu dan cukup target baru lah semua pendaftaran di tutup .. simpan resit pembayaran tu walau secara ansur pon di terima yang penting cukup seorang sebanyak RM100 sahaja.dan senang untuk anis ingatkan kat korang yer.. pada yang dah bayar tapi tetiba takleh datang tu duit tak dapat untuk di kembalikan sebab semua dah di buat untuk pembayaran segaladalam program ini.. lol!
ok ok sini anis sertakan nombor akaun CIMB bank anis..
HANISAH


CIMB = 08021281399524
CONTACT NUMBER= 0167489152


*jangan lupa simpan resit pembayaran bawa semasa nak pegi nanti sebagai bahan bukti anda sudah bayar semua..

*semakin ramai join gath ni semakin lah meriah.. so mari la reramai yer join n daftar
bermacam2 program akan di adakan..
hadiah-hadiah,sagu hati, cendera hati,tempat tidur,makan minum dan semua akan di tanggung oleh pengurus gathering ini.. jangan risau
korang just bawak diri n pakaian kelengkapan korang jer aek
so ape lagi meh la join
*Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat tidak kira dari mana saja dia berada yang penting bayar dan pegi meriahkan "BERBALOI BALOI" tq tq

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 17, 2009 9:55 am

blh join x
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 17, 2009 11:21 am

nash wrote:
blh join x

nash
gathering ni terbukak kepada semua
nash nak join pn bleh
meh la reramai lagi meriahkan gath ni.. bawak geng rilek fm pon leh gak.. nanti jd dj lam gathering ni ye?
meh la join reramai pasti sonok

ok ok sini anis nak bagi tau sal date line nyer yer..
gath ni insyaAllah akan di buat pada 25,26 dan 27 december 2009 kalau tak ade aral melintang.. jom la gempak kan gathering tersulung anjuran PERAK1 kepada semua Chatters tak kira dari manapun..takde sifat perkauman ok dan sila lah daftar kan diri dan buat pembayaran sebelum 21 december 2009


GATHERING DI TELUK BATIK..
25 DECEMBER 2009 - 27 DECEMBER 2009
2 hari 3 malam
DAFTAR SEBELUM 21 DECEMBER 2009
RM100 seorang

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Tue Nov 17, 2009 12:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 17, 2009 12:27 pm

abg setuju je anis wat pe je la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 17, 2009 6:57 pm

TELUK BATIK...DAH DEKAT SGT NGN MANJUNG TUH..HEHEHE...INSYAALLAH RAINZ JUIN...OK...KITE RAMAI2 BUAT KECOH KT SANA..UHUH....AWEK RAMAI WO0O0...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Wed Nov 18, 2009 5:43 am

huk aku cam mana leh join x..bawak bini le ek..bilik kat admin vvip ye anis..x mo gangu2..x bising.pastu org luar x dgr ape2 masa aku dok lam bilik tu..mekasih...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Wed Nov 18, 2009 11:53 am

amboi fik ko ni lebih2 lak
ngengada lah ko aih diamlah

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Fri Nov 20, 2009 8:48 pm

bwahahahahahahahahahaha...dkt la sgt ngan tmpt aku...asal ade macan,nas virus...weh megatron ajak x?huhuhuhuhu...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Fri Nov 20, 2009 8:55 pm

megatron bnyk jasa dengan besar hati dia di alu-alu kan join raffey

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 23, 2009 8:17 am


ok mengenai dengan gathering yang akan di jalan kan pada 25/december/2009 sehingga 27/december/2009 ini,miss di sini sertakan segala aktiviti yang telah di rancangankan oleh pihak penganjur..
motif gathering ini ialah untuk mengeratkan silaturahim antara chatters dan jugak user forumer tanpa mengira bangsa dan agama
dan anjuran ini sama sekali tidak ada sifat perkauman sesama sendiri.. Terbuka kepada sesiapa sahaja.. ye saya ulangi, SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT untuk menyertainya..
info secara terperinici miss serta kan disini ok



GATHERING ATAU SAMBIL BERCUTI..


SELAMA 3 HARI 2 MALAM

YURAN PENDAFTARAN HANYA

= RM100 = SAHAJA


~=PERKHIDMATAN YANG DI SEDIAKAN=~

*PENGINAPAN
*MAKAN DAN MINUM (PAGI. TENGAH HARI, PETANG, MALAM)
* BBQ DI MALAM TERAKHIR
*TRANSPOT ATAU PENGANGKUTAN
*HADIAH DAN SAGUHATI
*CENDERA HATI
*SESI BERGAMBAR PADA SEMUA MEMBER
*AKTIVITI DAN PERALATAN PERMAINAN



~=AKTIVITI YANG DI CADANGKAN=~

1. ICE BREAKING
2.SENAM AEROBIK DAN JOGING TEPI PANTAI
3.PERTANDINGAN MEMBUAT ISTANA PASIR (PENGANJUR MENYEDIAKAN PERALATAN)
4.WAR GAME
5.VOLLY BALL
6.FLYING FOX
7.PAINT BALL
8.MALAM FUNCTION
9.SESI BERGAMBAR
10.DI MALAM AKHIR AKAN DI ADAKAN KAROKE TERBUKA
11.PENYAMPAIAN HADIAH DAN SAGU HATI KEPADA PERSERTA BERDAFTAR SAHAJA


*LAWATAN TERAKHIR KITA IALAH KE KOMPLEKS BERSEJARAH PASIR SALAK..

*SEBARANG CADANGAN ATAU PERUBAHAN AKTIVITI BOLEH DI POSTKAN DI SINI.ERHU
SEBARANG PERTANYAAN BOLEH LA BERHUBUNG TERUS KEPADA 0167489152 ATAU 0175780152 ATAUPUN 0195141663 MISS-LADY(ANIS)


TARIKH PENDAFATARAN SUDAH DI BUKA DAN AKAN DI TUTUP PADA 18/12/2009 KERANA SEGALA PENGURUSAN AKAN BERMULA SELEPAS TARIKH BERIKUT.. HARAP MAKLUM DENGAN PERUBAHAN TARIKH INI.. TERIMA KASIH

sini anis sertakan nombor akaun CIMB bank anis..
HANISAH


CIMB = 08021281399524
CONTACT NUMBER= 0167489152


*jangan lupa simpan resit pembayaran bawa semasa nak pegi nanti sebagai bahan bukti anda sudah bayar semua..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Mon Nov 30, 2009 3:20 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior


Posts : 8
Join date : 2009-11-23

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 23, 2009 8:57 am

apa apa hal boleh call saya puan azura di nombor telefon
= 0134271168
= 0103710010
atau pun boleh hubungi miss-lady
supporter dan penganjur ajuran gathering dan fan club "kasanova club"
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 23, 2009 11:10 am

miss-lady wrote:

ok mengenai dengan gathering yang akan di jalan kan pada 25/december/2009 sehingga 27/december/2009 ini,miss di sini sertakan segala aktiviti yang telah di rancangankan oleh pihak penganjur..
motif gathering ini ialah untuk mengeratkan silaturahim antara chatters dan jugak user forumer tanpa mengira bangsa dan agama
dan anjuran ini sama sekali tidak ada sifat perkauman sesama sendiri.. Terbuka kepada sesiapa sahaja.. ye saya ulangi, SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT untuk menyertainya..
info secara terperinici miss serta kan disini ok


GATHERING ATAU SAMBIL BERCUTI..

SELAMA 2 HARI 3 MALAM

YURAN PENDAFTARAN HANYA

= RM100 = SAHAJA

~=PERKHIDMATAN YANG DI SEDIAKAN=~

*PENGINAPAN
*MAKAN DAN MINUM (PAGI. TENGAH HARI, PETANG, MALAM)
* BBQ DI MALAM TERAKHIR
*TRANSPOT ATAU PENGANGKUTAN
*HADIAH DAN SAGUHATI
*CENDERA HATI
*SESI BERGAMBAR PADA SEMUA MEMBER
*AKTIVITI DAN PERALATAN PERMAINAN



~=AKTIVITI YANG DI CADANGKAN=~

1. ICE BREAKING
2.SENAM AEROBIK DAN JOGING TEPI PANTAI
3.PERTANDINGAN MEMBUAT ISTANA PASIR (PENGANJUR MENYEDIAKAN PERALATAN)
4.WAR GAME
5.VOLLY BALL
6.FLYING FOX
7.PAINT BALL
8.MALAM FUNCTION
9.SESI BERGAMBAR
10.DI MALAM AKHIR AKAN DI ADAKAN KAROKE TERBUKA
11.PENYAMPAIAN HADIAH DAN SAGU HATI KEPADA PERSERTA BERDAFTAR SAHAJA


*LAWATAN TERAKHIR KITA IALAH KE KOMPLEKS BERSEJARAH PASIR SALAK..
*SEBARANG CADANGAN ATAU PERUBAHAN AKTIVITI BOLEH DI POSTKAN DI SINI.ERHU
SEBARANG PERTANYAAN BOLEH LA BERHUBUNG TERUS KEPADA 0167489152 ATAU 0175780152 ATAUPUN 0195141663 MISS-LADY(ANIS)


TARIKH PENDAFATARAN SUDAH DI BUKA DAN AKAN DI TUTUP PADA 18/12/2009 KERANA SEGALA PENGURUSAN AKAN BERMULA SELEPAS TARIKH BERIKUT.. HARAP MAKLUM DENGAN PERUBAHAN TARIKH INI.. TERIMA KASIH[b]





semoga semuanya berjalan lancar tanpa hambatan ..... amin

_________________________________________________

Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
nash
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-09-30
Location : Poland

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Mon Nov 23, 2009 2:21 pm

perh balik malam yg tak rela tu
Back to top Go down
View user profile http://www.djnash.co.cc
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 24, 2009 11:03 am

ermm alah bukan selalu nanti lau ade karoke tu leh lah korang sambil menDJ wakakaka
sambil kita erat kan silaturahim
nash ape lagi ajak la memember pergi bercuti
banyak lagi aktiviti yang di cadangkan sebenar nya
join la korang.. gempak kan lagi gath ni
semakin ramai semakin meriah..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 24, 2009 3:26 pm

uih gathering! nak join!!

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Tue Nov 24, 2009 3:43 pm

ha juin la yie n invite la kengkawan haha
ade penginapan tu di sediakan.. bile lagi kan nak bercuti ujung taon reramai ngan chatters2 n org luar.. leh tmbh kenalan n saling kongsi pendapat n cerita nanti hehe

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
isteri admin
Site Admin
Site Admin


Posts : 13
Join date : 2009-11-23

PostSubject: besnya..ada permainan apa   Tue Nov 24, 2009 6:41 pm

kalau suami dan isteri dah jd 2 org..100 jugak ker 200 ringgit erkk... lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: GATHERING IN DECEMBER!   Today at 3:48 am

Back to top Go down
 
GATHERING IN DECEMBER!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» December header pic
» Mini Gathering for 2011/2012
» SGGS Gathering 2013 plans!
» Bade Achhe Lagte Hain (BALH) 2nd December 2013 Written Episode
» Sasuraal Simar Ka - Written Update - 3 December 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.