perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Thu Nov 12, 2009 5:48 am

salam....
thats 1st nak kongsi citer sedih ney la... mai kite selami hati depa.. A:salam
B:yup
A:akak.abg(L) dh cite..maaf hadir dlm hubungan akak n die..
B:wak luu la..
A:kite dah minta putus..tp die xnak
B:klu die xnak on je la
A:sumpah..sy xtaw die ada ppuan lain
B:so??
A:pas ni sy dah xda pape dgn die..sy tetap nk putus dgn die
B:asal??takot??
A:akak ok2 le dgn die ye..
B:why??
A:xnak mmbina mahligai dri air mata org lain..
B:so??
A:btol sy ckp..die x penah cite tntang ppuan lain
B:what u give u will back
A:akak..maaf taw..i didn't know anything baout u
B:skunk ni x dpt time lgi
A:sorry to say..i know..
B:bcoz u never ask
A:im alwayz ask him
B:but not in deep
A:n he always tell me that..."im single"
B:so,u have to becareful
A:in this situation is not our fault..
B:then??who's fault??
A:both of us is a victim of him..liar man..
B:not me..
A:me too..swear i didn't know anything.
B:orait...just becareful
A:ok..thats why i want to clash with him..
B:maybe we will do that again..
A:breakup
B:opss...he..bunga is not fixed deposit kumbang bukan sekor..u know what i meant rite..
A:akak with him r suitable..im only some1 that disturb ur relationship
B:i can get better than him
A:me too
B:no need any explaination from u..coz igot no feelings toward him anymore
A:ok
B:all the best 4 u guys
A:hey....dont be like this
B:now,i know the real him
A:i know each other...but u??
B:hermmm
A:ermm,maybe this not yet the ends
B:why??is that so..
A:ok..i want to prepare 4 my paper..t8care of u..
B:ingat i xde paper ke??
A:the important thing is...i didn't know him..n just frenz 4 him..salam

komennye apa ya???entah la..apa boley buat da takdir macam tu:((
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Thu Nov 12, 2009 8:52 am

x paham..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 27

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Thu Nov 12, 2009 11:57 am

lol! apa yg xpaham sodih lupa laks nak kasi taw...hayati lah kisah 2perempuan yg berkasih dgn seorg lelaki...dimana lelaki menipu yg die x punya kekasih lagi...tapi,akhirnya terkantoi sudah... kesian dimana situasi si B untuk memulihkan keadaan hatinya yg retak si A mangsa penipuan dimana xtahu apa yg lelaki neh da ada teman....faham x
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Thu Nov 12, 2009 4:46 pm

abg panx ni saja ja wat anis tergelakl am tangisan
cad.. miss terlalu bnyk kali mengalami keadaan seperti di atas.. :d tp dah lali sangat la bagi miss
so takde lah sedih sgt ngehe

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Thu Nov 12, 2009 8:09 pm

Ooo cam tu ek..seb baik la sy ni teruna suci ( tak pernah di sentuh oleh wanita tau ) ..

tapi kan..kalau pikiaq2 kan...tak semesti nya salah laki..sapa suh pompuan tu tak siasat betui...

tak de tak de..salah pompuan gak..tak de tak de ( saja buat provokasi )

kadberi..pinjam spek..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Fri Nov 13, 2009 9:23 am

adoi.. adeh luahan tu..erm nak cari salah sape ke? bagi seri lau bab lelaki tak yah la rebut2 cmtu adeh.. btul pe bunga bkn sekuntum, kumbang bukan sekor..dh adat pun lelaki tak penah cukup ngn satu, lau ade awek/bini secantik mana pun tetap nak pmpuan lain gak
yg pmpuan lak..tu sal jgn senang2 bg hati kat org, mmg la perasaan yg dtg tu kita tak leh nak elak rite cuma simpan sikit utk kita bab lau kita kene tgglkan pun xde la frust sgt sian mmg sian sbb pmpuan sering terkena my be bab pmpuan ni lau dh syg, x npk dh keburukan si dia
hati lelaki keras tu sbb kita tak npk ke 'frust' an dia lol!
senang cite..pakat la A n B ni tggl kan je lelaki tuh
cite cam bagus jek cabuttttttttttttttt aku pun x bape fhm cite tuh hrp2 tak larik topik
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Fri Nov 13, 2009 7:51 pm

x de x de..salah pompuan gak...nak sgt kat laki tu nape?..muahaha

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: huhuhu   Sun Nov 15, 2009 7:25 am

alahaii citer nie mmg sedey gilerr...

syira cm pelakon a tu...adoyaii...sedeh gilerr bile org yg kiter syg tipu kita...

tp smua tu ada hikah disebaliknyee...

arenis sabar yee..hehehe
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Sun Nov 15, 2009 10:26 am

ade hikah?? ape tu2?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Sun Nov 15, 2009 2:36 pm

RUZZEN


wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Mon Nov 16, 2009 7:40 am

awat tulisan jd halus sgt ni ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Wed Nov 18, 2009 2:06 pm

entahlah.. aku rasa nak penampo si B pun ada.. tak boleh nak cakap baik2 skit ker? lagipun A tu dah mintak maap dan dah break pun dgn laki tu...

dia cakap dia dah takde perasaan kat laki tu.. boleh caya ker? penipu je minah tu!!! wakakaka kalo betoi dia dah takde feeling kat laki tu.. apsal dia maki hamun pempuan tu? siap cakap wut u give, u get back ler.. apa ler. dia siap cakap kumbang bukan sekuntum ler.... kalo ye kenapa marah sangat dgn A? patutnya macam sri cakap ler.. pakat2 tinggalkan lelaki tu.. pastu buat kelab gosip sedunia.. supaya perempuan lain berhati2 dgn lelaki tu... tapi si B tak pun buat camtu? nampak sangat dia sayang laki tu dan masih lagi percaya yang bf dia tu tak bersalah, yang bersalah A sbb kononnya goda laki tu...

adoi...

yang laki tu aku dah tak reti nak cakap pe lah.. laki tu Allah s.w.t bagi 4 ruang dalam hidup mereka tu bersebab. dan takde lelaki pun yang tak nak cari lain sebenarnya.... tetapi yang menghalang mereka adalah tanggungjawab... sbb mereka tak mampu....

jadi yang pempuan..

JANGAN JADI MACAM B TU!!

Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Wed Nov 18, 2009 2:18 pm

komen aku :|

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??   Today at 2:51 pm

Back to top Go down
 
luahan perasan...sedih lor..memang ppuan selalu jd mangsa ker??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.