perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PERHATIAN!! :D

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: PERHATIAN!! :D   Tue Nov 10, 2009 5:39 am


Sesapa nak request rank level boleh post kat sini yer.. atau nak tukar rank level ke ape ke..
sudut ni saya buka ada sebab tertentu..so you all can request here.. tq..
kerje2 update forum sedang di jalan kan
sila beri kerje sama
TERIMA KASIH

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jan 18, 2010 4:31 am

sebab tertentu macam mana 2..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jan 18, 2010 9:34 am

sebab tertentu dia ialah.. meh pm akak naa..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
komenk
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2010-01-11

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jan 18, 2010 1:12 pm

iya bisa jelaskan lebih detail bu admin
Back to top Go down
View user profile
khairul.cinta_syira
senior
senior


Posts : 7
Join date : 2010-01-26
Age : 31

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Jan 26, 2010 11:12 am

saye rase saye nak request level nak jd kaunselor lah ade kosong tak rase2 sebab saya leh bg nasihat kat org atas pengelaman yg pernah sye lalui.. sy bukan la pandai dalam bidang kaunseling tp pengelaman itu lebih baik di jadikan pengajaran drpada baca buku.. sama ja teruk sebab tak merasa pahit manis asam garam dunia
opss ini permintaan dan sebab jer.. sile lah pertimbangkan yer lol!
takde kena mengena sama ada hidup ataupun dah meninggal dunia lol!
jgn marah
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Jan 26, 2010 12:29 pm

eh2 b kte ada laa...



b nie nk jd kaunselor lak?pndai ke?huhu
Back to top Go down
View user profile
khairul.cinta_syira
senior
senior


Posts : 7
Join date : 2010-01-26
Age : 31

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Jan 26, 2010 12:53 pm

b tak belajo tentang kaunseling pn syg.. tp kalau nak makan nasihat b dr pnglaman hidup b ni mungkin boleh la nak cuci sikit otak bebudak yg mcm bagus.. cuma b taknak ade perbalahan. b tak pksa untuk dpt rank kaunselor i tp b akan cuba aktif temankan mereka yg ade masalah untuk di luahkan. syg jgn cemburu2 pula aek sebab kasih b untuk syg je
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Jan 26, 2010 3:18 pm

yerla b...

jnji b setia ngan syg jeee.. ~weee...

apa yg penting...

sayang b..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Wed Jan 27, 2010 4:18 pm

adeh berksh syg la plk
namo marah ek syira n khairul..
nak nasihatkan kan org tak perlu jd kaunselor asal ikhlas bg pendapat dan pandangan..insyaallah ade je org ikut n terima
lol!
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Fri Jan 29, 2010 10:25 am

Request Change My Nick Name

To +++(>>zh4f<<)+++

Thanks.

_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Fri Jan 29, 2010 11:28 am

ok set..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Fri Jan 29, 2010 10:08 pm

kaki nak kaki ??

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Fri Jan 29, 2010 11:15 pm

apa yg nak kaki tu bet?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Wed Apr 14, 2010 10:25 pm

huhuh...best gak jd junior ni...wakakkaa..i like it..
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Wed Feb 23, 2011 6:29 pm

nk jadi king of the ring.. cam pelam leh x
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Mar 08, 2011 6:14 am

nak jadi god of war pon leh..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Sat Mar 12, 2011 5:59 pm

god for war 2 ape lady
Back to top Go down
View user profile
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Mar 14, 2011 2:49 pm

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Tue Mar 15, 2011 9:18 am

napa u lilib wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Sun Mar 20, 2011 4:01 pm

tgah pening ni dat
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Sun Mar 20, 2011 7:56 pm

pening? meh tmbahkan pening lg

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
chimbunghol
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2012-07-08

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jul 09, 2012 4:50 am

Bila la bleh up level ye? nk share benda bagus la....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jul 09, 2012 5:51 am

shere je la chimbunghol,ko rajin baru leh up lavel ko huhuhu

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
st4r
Moderator
Moderator


Posts : 70
Join date : 2012-07-05
Location : perak

PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Mon Jul 09, 2012 10:45 am

chimbunghol dah wat kenal diri belum..
sape anda ye..

_________________________________________________
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|st4r| ~~If u can FIGHTING for LIve!!~~..~~Its O.K to DIE!!~~...
Like my post..pls press thanks button..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/QusyairiAmiruddin
Sponsored content




PostSubject: Re: PERHATIAN!! :D   Today at 3:47 am

Back to top Go down
 
PERHATIAN!! :D
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::PENGUMUMAN::. :: .::REQUEST YOUR LEVEL HERE OR CHANGE YOUR LEVEL RANKING HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.