perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G   Mon Nov 09, 2009 11:02 am





2Shared l MultiUpload
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G   Tue Nov 10, 2009 9:20 am

erm ni nak tnya..untuk apa bende ni..sorry sy tak pandai sal bab2 nih..minta penjelasan lau x jadi mslh
Back to top Go down
View user profile
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: Re: Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G   Wed Nov 11, 2009 5:45 pm

____.kyodai.____ wrote:




2Shared l MultiUpload


Function proggy ni adalah utk tuka password
n proggy mcm ni sbnrnye byk digunakan oleh cracker2

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G   Today at 2:50 pm

Back to top Go down
 
Mass-Pass-Changer-Update By: B_I_G
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tumhari Pakhi -Written Update - 21 March 2014
» Dynaco Pass 3X preamp
» Pass Key Light?
» Laura's engagement ring - Update
» Inexpensive Line Voltage changer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::YAHOO!!::. :: .::YAHOO-TOOLS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.