perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sedih..pilu..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: sedih..pilu..   Thu Apr 16, 2009 5:27 pm



Betullah bak kata orang. Bila ada di depan mata, tak pernah di hiraukan.
Malahan, tak berterima kasih dan bersyukur langsung akan kehadirannya. Kini,
barulah aku sedar akan hakikatnya..aku terpaksa menerima kenyataan yang dia
sudah tiada lagi disisiku. Malahan aku terpaksa menerima hakikat bahawa dia
bukan milikku lagi.

Sebak di dada kurasakan. Menitis air mataku mengenangkan sejarah silamku dan
dia. Tiada siapa yang dapat memahami akan perasaanku yang terluka. Aku
menyendiri, tak mahu berjumpa dengan sesiapa. Tak mahu berjumpa dengan mak
dan ayah yang telah memisahkan kami berdua apatah lagi dengan wanita yang
bakal menjadi isteriku itu. Biarlah aku pendam sebuah luka di hatiku.

Kini, malamku terasa begitu sunyi...tidak seperti dulu sewaktu aku
bersamanya.. Sukar untuk aku melelapkan mata. Ku pusing ke kanan,ku pusing
ke kiri, tak bisa juga aku melelapkan mata. Dia kembali menerjah ke
fikiranku. Oh tuhan...mengapa ini mesti terjadi pada diriku?

Mengapa sanggup kedua ibu bapaku memisahkan kami berdua? Tidakkah mereka
tahu hubungan yang terjalin setelah sekian lama ini? Tidakkah mereka tahu
hubungan yang terjalin setelah sekian lama ini? Tidakkah mereka mengerti
bahawa aku tidak boleh hidup tanpanya?

Aku tak dapat menahan lagi kesedihan yang ku pendam dan sebak di dadaku.
Tanpa ku sedari, aku meraung sekuat hati "Kamu semua kejam, kejam,
kejaaaaam"

"Kenapa dengan kau ni?"...ayah tiba tiba muncul didepanku. Dalam hatiku
seraya berkata "eleh...sudah gaharu cendana pula...sudah tahu bertanya pula
orang tua nih". Mak menghampiriku dan duduk disebelahku.

"Man, bukan niat ayah dan mak engkau nak buat begitu. Ini untuk kebaikan kau
juga. Takkan bila dengan si Milah tu pun kau nak bawa dia bersama? Apa kata
Milah nanti?"

"Apa berdosakah Man kalau Man bawa dia bersama? Kalau Milah sayangkan Man,
Milah akan terima dia sebagai madunya. Apa salah dia? Apa salah kami, mak,
ayah?"

Tiba tiba ayah naik berang "Tak salah kau kata? Halo...umur tu dah
berapa.... kahwin kau minggu depan je lagi. Takkan kau nak bawak bantal
busuk kau tu sekali? Mangkuk ayun punya anak".

Aku terkedu tak terkata.

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: sedih..pilu..   Thu Apr 16, 2009 5:30 pm

yang...
i faham ape yang u post ni...
wakakakaaka...
hanya i sorang je faham ni...
wakakaakakaka..
ape2 pun i lebiu yang
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: RE : sedih..pilu..   Thu Apr 16, 2009 5:46 pm


faham adeh kemaluan la i disitu muahahahaha

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: sedih..pilu..   Today at 2:48 pm

Back to top Go down
 
sedih..pilu..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.