perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ATTENTTION PLEASE!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: ATTENTTION PLEASE!!   Sun Nov 08, 2009 8:58 pm


kepada forumer yg di kasihi semua
forum akan di update tak lama lagi.. so kepada yg berlevel tu, sila aktifkan diri anda ye
terima kasih kerana masih setia berforum di sini

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ATTENTTION PLEASE!!   Thu Jan 07, 2010 8:00 am

dah lama menunggu.. taknak aktif juga
ok hari ni 07/januari/2010 saya dan admin akan reset kan semula level anda kepada member biasa dan terima kasih atas kesetiaan anda bersama kami.. sape nakkan rank atau level anda semula sila request di section request lavel yg telah di sedia kan..
dan aktifkan diri anda seperti dulu untuk menceriakan forum ini terima kasih..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ATTENTTION PLEASE!!   Mon Jan 11, 2010 3:18 pm

insyaallah..seri akan kembali meng aktifkan diri..kalau hilang tanpa di kesan tu harap faham sbb aku guna broadband dan lagi satu aku agak sibuk skit.. wlu apa pown aku tetap sayang P1
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: ATTENTTION PLEASE!!   Mon Jan 11, 2010 4:54 pm

suke atie ko la labu ... (:|

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ATTENTTION PLEASE!!   Mon Jan 11, 2010 6:39 pm

jimbet_______.sin4 wrote:
suke atie ko la labu ... (:|

yup dah buat pun why?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ATTENTTION PLEASE!!   Today at 3:45 am

Back to top Go down
 
ATTENTTION PLEASE!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::PENGUMUMAN::. :: .::PERAK1 FORUMS RULES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.