perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 3:16 pm


Nama:- Syahrul Riza A.K.A Darkjoy...

Umo:- Sweet 17 lg...

Asal:- Manjung,Perak...


Jantina:- Lelaki laaaaa...

Id Ym:- Darknessjoy/Ahseng_taylor...

Fs/Tagged:- Darknessjoy@yahoo.com.my...

Reffer:- Lie_Space/Megatron_Jedai... :: :: ::

:group:
Makanan Kegemaran:- Char Kuew Teaw...


Hobi:- Main Lucky Ball...


Tentang Gua:- Peminat Manchester United Yg Sejati...


Last edited by darknessjoy on Thu Apr 16, 2009 5:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 3:31 pm

welcome to perak satu forum
hope u enjoy here
dont forget to read the rules
respect each other
have fun :group:



GRANTED

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 3:43 pm

wakakakaka...
welcome darkie..
have fun n enjoy with us k..
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: RE : meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 3:52 pm



17 tahun ape ni dark kan ke lu 30 years old

hobi disitu ada pembetulan la magnum mana lu nak letak ngan kude parit

:: :: :: ::
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 3:54 pm


Syahrul Reza A.K.A dark


Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 16, 2009 4:05 pm

syahrul reza

skot ku yg mengong

siap la ko skot

aku nak ranjam ko
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Mon Apr 20, 2009 12:29 pm

dark

dark bru 17thn
cm xcaya jerkkk
dark tipu



welcome2 dark..
hope enjoy kt sini
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Mon Apr 20, 2009 12:47 pm

lalalalalalala kari tin lala
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Wed Apr 22, 2009 6:44 pm

wahh sedap name dia... :

penyokong man u erk :: ::

welcome uncle :-P:

enjoy selamat berforum k
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Thu Apr 30, 2009 9:39 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha   Today at 5:32 pm

Back to top Go down
 
meh kenal ngan gua..kalau x kenal pun,buat2 la kenal..hahaha
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.