perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 2 biji bola ajaib

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: 2 biji bola ajaib   Fri Oct 16, 2009 7:56 am

2 biji bola ajaib bleh gntikan sabun basuh. 2 biji bola ni korg mskkan dlm mesin basuh pastu korg letakkan pewangi bola ni bgs utk baju yg sensitif dgn sabun basuh. ciri2 bola ni:

enviromental friendly

economic, save water and electricity

natural way to kill bacterium

long life span

easy to use


korg paham kan mksudnya? lol!

bola bleh dipakai utk 2 thn kiranya korg tkyah beli sabun basuh utk 2 thn la sape berminat nk beli bleh pm aku kt id: macan_sparrow08

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Fri Oct 16, 2009 11:46 am

macan umah aku dah ade tu...mule2 aku ingat bola ape..adik aku yg beli...seb baik aku x buang...hahaha

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image] tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Fri Oct 16, 2009 11:45 pm

haha bola nie bleh men kt padang x
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Sat Oct 17, 2009 5:27 am

bola ni boleh main kat atas katil tak? ops... terlebih sudah...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Sat Oct 17, 2009 2:07 pm

:salju:

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Sat Oct 17, 2009 3:57 pm

aish.. takkan camtu pun nak close topic kot? saje gurau2 je... rasanya tak seteruk ruangan seksologi yang jauh lebih seks kan?

can.. leh tak ko citer lebih detail pasal bola yang menggantikan sabun basuh ni... ramai yang kurang paham aku rasa nih...
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Sun Oct 18, 2009 6:45 pm

tiada ku sangka
bola2 api ... yang dulu nya kecil menjadi besar ...

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Sun Oct 18, 2009 9:16 pm

<---[Only admins are allowed to see this image] mmg tak paham sngt
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Mon Oct 19, 2009 7:30 am

salju oii..ni ruangan iklan bkn ruangan seksologi
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Mon Oct 19, 2009 2:36 pm

bola2 tu tuk mengantikan sabun pencuci,time membasuh humbankan 2 bijik bola tu dlm mesin basuh jdi ang mua x yah beli sabun pencuci lagi bola2 tu boleh digunakan lebih kurang 1500x cucian maknanya ang semua x yah beli sabun dekat 2tahun yg mcm gincu tu sapu kat koler baju yg kotor saja

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Tue Oct 20, 2009 8:38 am

harge dia bape macan..
aku tolong pomote kan...
nak.. lol!

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Tue Oct 20, 2009 1:20 pm

: malu1: RM100 dlm harganya klu beli 1 je damai: malu1: klu ko nk aku jual harga bagi lain la: malu1: istemawa punya harga damai: tembak1:

_________________________________________________
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 2 biji bola ajaib   Today at 12:14 am

Back to top Go down
 
2 biji bola ajaib
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Veera 18th February 2014 Written Update

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Home Electronics & Homewares-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.