perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 6 Tanda Pasangan Anda Puas

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: 6 Tanda Pasangan Anda Puas   Thu Oct 15, 2009 11:56 am

Jika mudah membuat pasangan anda mencapai orgasme, mungkin tiada persoalan di kepala anda ‘adakah pasangan aku telah mencapai kepuasaan atau tidak setelah aku bertungkus lumus berusaha sampai rasa nak patah ni’. Tapi jangan khuatir, berikut adalah beberapa tanda yang menunjukkan pasangan anda puas dengan permainan yang anda berikan.



Emosional

Ada beberapa cara wanita mengungkapkan kepuasan seperti menangis. Menurut banyak wanita, orgasme kadang-kadang membawa gelombang emosi tertentu dan dapat berakhir dengan menangis misalnya. Apabila pasangan anda seperti ini, jangan khuatir, pasangan anda telah merasakan kenikmatan dan kepuasan. (Tidak temasuk seks secara paksa)

Tertidur

Ada wanita yang merasa sangat puas dengan orgasme mereka sehingga tertidur beberapa minit untuk memulihkan tenaganya kembali. Jika pasangan anda mengalami hal ini, jangan lekas marah, peluklah dia dan lakukan hal yang sama bersama-sama.

Manja pada anda

Walaupun ini tidak selalu menjamin bahawa pasangan anda telah mencapai orgasme, keinginannya untuk memeluk erat dan merasakan tangan anda di sekitarnya mungkin menjadi tanda bahawa dia baru saja selesai menikmati pengalaman yang menyenangkan.

Tidak boleh berjalan

Jika pasangan anda susah hendak bangun dan tidak dapat berjalan disebabkan kakinya menggeletar setelah mengadakan hubungan seks bersama anda, yakinlah bahawa ini adalah tanda bahawa anda telah menyelesaikan tugas sebagai seorang lelaki.

Tidak mampu hendak bersembang

Jika selepas melakukan seks dan mendapati pasangan anda tidak mampu lagi hendak bersembang dengan anda, jika bercakap pun dalam keadaan yang perlahan dan sepatah dua kata, atau ia hanya bercakap pasal perkara yang sama. Ini pertanda bahawa dia telah merasakan kenikmatan dari tusukan senjata anda.

Dia tersenyum aneh

Anda pasti sudah tahu apa yang di maksudkan. Senyuman yang diberikan adalah berbeza dari biasa. Yang pasti ialah apabila dia mengucapkan terima kasih pada anda sambil tersenyum dan mengucup anda. Ini adalah petanda dia telah mencapai kepuasan setelah bersama dengan anda.

lol! lol! :group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 6 Tanda Pasangan Anda Puas   Fri Oct 16, 2009 5:18 pm

sejak akhir2 ni peace rajin hantar posting pasal seksologi yer?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: 6 Tanda Pasangan Anda Puas   Tue Oct 20, 2009 11:09 am

ingat aku sowang je perasan cmtuh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 6 Tanda Pasangan Anda Puas   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
6 Tanda Pasangan Anda Puas
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.