perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Wed Oct 07, 2009 3:41 pm



aritu masa perhimpunan pagi, ada seorang pegawai di bahagian pengurusan psikologi JPA menceritakan tentang terapi SEFT yang boleh merawat fobia, trauma, histeria dan beberapa penyakit yang lain. dipercayai penyakit fizikal dan mental boleh dirawat menggunakan kaedah terapi SEFT.

founder ataupun pengasas terapi SEFT ni orang mesia, tapi sayang... terapi nih glamer kat indonesia.. kat mesia orang tak pandang pun. sekarang ni pengasasnya, Ahmad Faiz Zainuddin mempunyai gerakan yang besar di indonesia.

oklah... back to topik..

aku terjumpa klip ni kat youtube... macam mana ahli terapi SEFT membuktikan SEFT boleh merawat ketagihan merokok.. ha.. camner? rasa macam nak belajar SEFT ni ler... leh aku rawat orang yang ketagih merokok nih...
lol!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Thu Oct 08, 2009 6:25 pm

kalau ketagih N#N#N cam ne ? :

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Sat Oct 10, 2009 4:35 am

adoi.. panx...

boleh je nak atasi guna teknik terapi SEFT ni... tapi dengan syarat ler..

ko jangan soh pempuan yang buatkan.. wakakaka nanti jadi len plak...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Sun Oct 11, 2009 9:27 pm


_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Mon Oct 12, 2009 12:01 am

can tu suka sangat ler kalo gadis yang buat terapi SEFT tu....
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Fri Jan 29, 2010 6:09 pm

Berkesan ke Cara ni...

dan Seminggu berape kali Nk amal kn cara ni ?

tgk dia ketuk2 je

jgn silap ketuk da lain lak Jadi nya...

_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Fri Jan 29, 2010 8:20 pm

adess...

klu x berkesan siap la..

aku isap bnda len lak..wkakaka

jom ligan asap...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok   Today at 8:24 pm

Back to top Go down
 
terapi SEFT untuk merawat ketagihan merokok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VALAVANIS AUTUMN TOKONOMA DISPLAY
» The Bazar
» die grinder, tools question
» Vietnam International bonsai show
» Ixora chinensis -"santan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT KAUNSELING:: .::COUNSELING SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.