perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 JOM CERITA PASAL MODENAS GT128

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jet-Li
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-09-10

PostSubject: JOM CERITA PASAL MODENAS GT128   Sun Sep 20, 2009 8:33 am

Assalamualaikum....

Pada kawan-kawan semua, korang pun sedia maklum kan...MODENAS ada keluarkan satu modelnya iaitu GT128.Oleh sebab aku dah jual motor besar aku tu, jadi terasalah pulak nak pakai motor kecik-kecik jer.senang nak kona kalau g beli barang kat kedai runcit.
Aku nak mintak pendapat korang(hangpa-hangpa semua) laaa...kalaulah ada info yang best ker tak best ker pasal model nie...
Kalau ikutkan, aku dah jatuh hati pada motor nie (GT128).kalau aku ambik model YAMAHA LC 135 tu....jenis tu pakai coolent dan injection(tegur kalau aku silap).Risau kalau buat hal...riban-riban duit melayang tu...
Kalau pasal top speed pulak....ada cerita-cerita motor nie ada yang dah boleh makan LC135 tu....Bukan nak merempit,buat apa nak merempit dah tua-tua nie...lagipun bahaya pada diri sendiri dan orang lain...cuma kalau kita ambik motor yang berprestasi baik, masa nak potong lori balak tu..tak la menggelabah tak tentu hala..kalau motor tak kuat...potong lori balak tak lepas..lori minyak pulak datang dari depan, alamatnya crash laaa....
Harap kawan-kawan yang minat nak kongsi ngan aku pasal cerita nie....di alu-alukan.Kita orang MALAYSIA.Baik sokong barangan kita kan.. tambah-tambah lagi kalau barangan tu elok dan cantik.Lagi satu, kalau tak minat dengan motor malaysia..tak payah la spam-spam kat sini...cuba bukak threat lain kat sinun... hahaha. SEKIAN.TQ
Back to top Go down
View user profile
Jet-Li
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-09-10

PostSubject: Re: JOM CERITA PASAL MODENAS GT128   Sun Sep 20, 2009 8:40 am

Assalamualaikum....

sebelum terlupa, pada sesiapa yang baca karangan diatas tu....aku nak ucapkan Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Dan Batin.TQ
Back to top Go down
View user profile
 
JOM CERITA PASAL MODENAS GT128
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» The Running Man (1987)
» Naruto Episodes 405-408

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.