perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 attn : all moderator

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adam
senior
senior


Posts : 35
Join date : 2009-08-25

PostSubject: attn : all moderator   Wed Sep 09, 2009 4:21 am

bleh tak post cara nak guna software front page..!! i realy need it now..!!
Back to top Go down
View user profile http://adams-sinclare.blogspot.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: attn : all moderator   Wed Sep 09, 2009 8:19 am

lerr adam.. akak kan ade..ade nota akak ni ha yg dah fotostet..nnti akak bg adam fotostet je k.. tp lau ade kengkawan lain yg leh post about frontpage..sile2 lah post yer..
alamak lupe lak...kak anis ni adam.. sorry ye taufiq ku syg.. ter log in guna admin lak

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
 
attn : all moderator
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Graphics Moderator Required...
» Admin & Moderator Team
» Welcome our new Moderator!
» Attn Beth~~The Villages!!!
» Please Welcome your new Moderator: Mysteryloveandjustice!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.