perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 SeLaMaT HaRi RaYa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: SeLaMaT HaRi RaYa   Tue Sep 08, 2009 8:40 am





lagi 2 minggu nak raya..
aku nak ucap kan slamat menyambut ibadah puasa n slamat hari raya.
jika ada salah n silap, aku mhon maaf kat korang dari ujung rambut sampai ujung kaki..
terkasar bahasa ke..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Tue Sep 08, 2009 11:15 am

sama juga dari anis ye harap mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki jika ada terkasar bahasa atau tersilap kata kepada semua sahabat forum perak satu ini
n for my dear ameth

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Tue Sep 08, 2009 8:27 pm

selamt ari raya kepada perak1 forums..arap2 raye nie sumenye happy..
sp yg perasan drinye da khwin 2 bg2 la duit raya kt wcx nie sbb wcx nie mde,
dlm forums nie
ag 1 klu makan lemang ke ketupat igt la kt wcx nie

:group: :group:
Back to top Go down
View user profile
Jet-Li
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-09-10

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Thu Sep 10, 2009 10:12 am

selamat berpuasa dan selamat hari raya....

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Fri Sep 11, 2009 7:47 am


Di kesempatan ini sri memohon byk2 maaf pada teman2 yg mengenali sri di forum perak1 ni..kiranya ada kata2 atau sikap sri yg menyakiti hati dan mata korang..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Wed Sep 16, 2009 10:24 am

nak ucap g..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFTRI

lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Wed Sep 16, 2009 11:46 am

nah duit raya...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Wed Sep 16, 2009 8:42 pm

duit raye nie xlaku la peace.
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Sat Sep 19, 2009 6:54 pm

Ucapan Selamat Hari Raya untuk semua user Perak1.
Maaf Zahir batin..
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Sat Sep 19, 2009 11:20 pm

selamat hari raya sume.. ampun maaf dipinta...lau ade wat salah rain minta ampun ok.. .0-0 ...pas raya wat jahat balik
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
Sponsored content




PostSubject: Re: SeLaMaT HaRi RaYa   Today at 7:21 pm

Back to top Go down
 
SeLaMaT HaRi RaYa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tumhari Paakhi Written Update 16th December
» Tumhari Pakhi - Written Update - 26 December 2013
» Tumhari Pakhi -Written Update - 20 January 2014
» Bade Achhe Lagte Hain 21st October 2013 Epi Written Update
» Bade Achhe Lagte Hain - Written Update - 13 January 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UCAPAN UNTUK USER::. .::FOR USERS WISH::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.