perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 10 Taman Paling Indah di Dunia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:35 am

Taman merupakan bagian penting dari sebuah bangunan.Fungsi taman selain sebagai penghias halaman sebuah bangunan juga bisa berfungsi sebagai sarana rekreasi dan penyaring udara alami.Berikut ini adalah taman-taman yang menurutku paling indah di dunia yang mungkin bisa menginspirasi kamu dalam mendesain sebuah taman.


1.Viceroy’s Palace Garden, India



2.Het Loo,Belanda



Last edited by miss-lady on Mon Sep 07, 2009 9:28 am; edited 1 time in total (Reason for editing : edit by lady ameth..haha miss-lady)
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:40 am

3.Mount Stewart, Irlandia Utara



4.Powis Castle, Wales
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:41 am

5.Villa Lante, Italy



6.Garden of Cosmic Speculation, Scotlandia
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:42 am

7.Isola Bella, Italy



8.Bodnant, Wales
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:44 am

9.Millennium Park, Chicago



10.Peterhof, Russia





anis... pilih je nak kemana dengan ku?



Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:46 am

aku tak nampak taman pon...

nape ek.. aku nmpak gamba BF upload.com jek..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:48 am

ye say .. tapi saya lg gak paham ni semua gmbar yg sama aja..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:51 am

peace™ wrote:
aku tak nampak taman pon...

nape ek.. aku nmpak gamba BF upload.com jek..


Addooosss...
10 taman ga nampak??

Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 8:59 am

waduh2...
ko pada ga nampak sih?

di pc ku nampak ko...
nape ye??..


Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 9:30 am

sudah selesai
dah leh nampak dah pic nya say..
kalau bisa ku pegi semua tempat dengan mu ingin ku jelajahi nya bersama mu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 9:33 am

miss-lady wrote:
sudah selesai
dah leh nampak dah pic nya say..
kalau bisa ku pegi semua tempat dengan mu ingin ku jelajahi nya bersama mu


tq, dear... dh edit pic nya...
pilih satu, perayaan tahun baru nanti tak jemput ke malaysia...


Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 9:40 am

wah bahagia nya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 1:56 pm

sodih x npk taman nya..same kes cam peace
korang dua insan bencinta..npk la
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Mon Sep 07, 2009 2:09 pm








confusing.... ko gak nampak pic nya?
pdhl di PC aki nampak ni....
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Fri Sep 11, 2009 12:48 am

memang tak nampak pe pun... nampak BF upload.com adalah...
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Fri Sep 11, 2009 1:31 am

aku xnampak jua...g mn sih?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Fri Sep 11, 2009 3:37 am

adeh
yg nampak tetiba tak nampak lg balik
alahai
penat je aku edit hari tu
takpe nnti aku edit balik.. skg de lam kelas ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 10 Taman Paling Indah di Dunia   Today at 8:21 pm

Back to top Go down
 
10 Taman Paling Indah di Dunia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chassis Cleaning - Newbie Questions
» NaruHina from a friend to me
» Linkovi za gledanje serija

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.