perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Desain Laptop Masa Depan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Desain Laptop Masa Depan   Sat Sep 05, 2009 6:57 am

Mudah-mudahan bermanfaat...

Desain Laptop Masa Depan
Nich desainnya udh pernah ku posting di forum saya
New Laptop Design By Korea













Bentuknya aneh kyk penyedot debu...gabungan dgn proyektor spec rincinya bl jelas entar bila udh dpt info yg jelas aku posting lg disini




tq,
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Desain Laptop Masa Depan   Sun Sep 06, 2009 2:57 pm

tak suka laptop camtu.... macam mana nak simpan dalam beg? boleh lipat2 ker?
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Desain Laptop Masa Depan   Sun Sep 06, 2009 3:18 pm

salju wrote:
tak suka laptop camtu.... macam mana nak simpan dalam beg? boleh lipat2 ker?



art dan technologi nya yang mantap!!...




Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Desain Laptop Masa Depan   Sun Sep 06, 2009 7:23 pm

pic udah betukar jd anis...hahaha
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Desain Laptop Masa Depan   Sun Sep 06, 2009 8:19 pm

mmg art dan technologinya mantap... tapi bagaimana mahu di bawa ke kantor ?? korang bayangkan naik motor... ataupun lrt.. sambil mengepit laptop camtu.. adoi... kalo letak kat rumah atau ofis leh ler....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Desain Laptop Masa Depan   Today at 3:04 pm

Back to top Go down
 
Desain Laptop Masa Depan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» George Clooney and Amal out for dinner on the Upper East Side at Kappo Masa
» Volume, Tone Controls, and Input Switching
» Desktop or Laptop
» Sailor Moon Discussion Group
» Repairing a Dell Laptop

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.