perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Wanna Be A Hacker? Let Join Us...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 9:42 am

Silahkan Bagi kawan2 yang mau tau tentang hack dan caranya...
Daftar disini ya??... syarat, minimal 50 user yang daftar...






regards,
ameth
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 11:53 am

mas mildan yg ganteng..saya mau jd org pertama daftar ni
apa mas mau saya bukak satu sudut ruangan untuk mas ya untuk ajar tentang hacker..saya bisa buat mas

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 3:53 pm

SAYA ORG KEDUA OM...HUUHUHU...BAGUS JUGAK ANIS...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 5:18 pm

iyah..mari2 kita ramaikan lg menjadi ahli untuk belajar dari mas mildan bagaimana mau menjadi hacker

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 6:36 pm

baru 2 orang yg antri.... lain nya mana ya??

1. miss_lady
2. Admin
3. ..........
4. ..........






waiting mode ON bibeh....
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 6:51 pm

saya org ketiga

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Sep 03, 2009 7:12 pm

om benter2 ramai lg mau join

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Fri Sep 04, 2009 5:37 am

ke 4 wakakaka dh mcm toss id lak.. ramainya mas ameth mau.. ngajarnya gi mana mas..masuk kelas ke atau on air je
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Fri Sep 04, 2009 8:43 am

hackers :-S

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Fri Sep 04, 2009 4:35 pm

jimbet sy kenalkan ameth ni adalah seorang hackes indonesia...dan kalu boleh kita belajar sekali...ilmu cam ni bukan senang nak dapat..kan2 huhuhu

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 6:31 am

sriteddy™ wrote:
ke 4 wakakaka dh mcm toss id lak.. ramainya mas ameth mau.. ngajarnya gi mana mas..masuk kelas ke atau on air je

di forum ni nanti kita bahas...
sy nnti akan buat thread khusus untuk pembahasan nya..





tq,
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 6:32 am

jimbet_______.sin4 wrote:
hackers :-S



wakakaka wakakaka wakakaka
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 12:46 pm

CEPAT2 REGISTER LG......X SABAR NAK JD HACKES
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 3:24 pm

Udah 4 orang...... mana lagi ya??
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 5:57 pm

betul tu admin bkn senang nk ajar kita benda2 mcm ni :group:

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sat Sep 05, 2009 7:41 pm

aku tak mo daftar.. aku nak ramaikan je.. boleh tak? kiranya aku bagi nama je.. tapi aku tak belajar. banyak sangat keje kena buat.. praktikal.. uwaaa....
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Sun Sep 06, 2009 4:06 am

kelima

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Mon Sep 07, 2009 10:16 am

ke 6 ke tu.... bole gak la..cam best je jd hacker
Back to top Go down
View user profile
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Mon Sep 28, 2009 10:31 am

nak hack mende...
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 26

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 3:44 am

marah sgt nampak nye si hack neh ya sampai berkali-kali copy nya sy pown mau juin juga neh bole gak nampaknye jd org ke 7 la ya wakakaka apa pown u r the best
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 4:31 am

soul_meth wrote:
soul_meth wrote:
™ wrote:
tok guru yg nak ajo hack tu dah kene "hack" kut
lama dia x on9 cabuttttttttttttttt



IMPOSSIBLE!!!!!




MY SYSTEM IS HIGH PROTECTED!!!
BETTER THAN ¡¡¡¡1ʞɐɹǝd
If you want to try with my system, YM me RIGHT NOW!!!!



OR I BLOW YOUR THIS SHIT
I'll be waiting U!!! sriteddy™







!!!!!!!FAKE!!!!!!!


astaga
adoi lah marah benar soul_meth kat sri adeh
dia gurau aja ya mas
dont take serious for it my dear
saya admin site ini ingin minta maaf bagi pihak dia


*for all user next time tolong jaga pertuturan anda
*jangan sampai buatkan orang terasa
*jaga forum kita bersama ya
*Respect each other
thank you

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 7:16 am

adeh
sy sriteddy minta maaf secara terbuka kiranya gurauan 'hack' yg saya tulis tu menyinggung perasaan sesiapa yg membacanya..
sy hanya bergurau sama 'ameth' dan sy rasa 'ameth' org yg blh menerima gurauan..
kepada soul_meth.. MAAFKAN SAYA.. dan sy memohon maaf kepada admin atas salah faham ini, insyaallah di kemudian hari sy akan lebih berhati2 dalam gurauan sy..
terima kasih atas teguran..maafkan saya sekali lagi...
Back to top Go down
View user profile
____Rexo____
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 9
Join date : 2009-11-18
Location : Australia,Melbourne

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 7:18 am

HACKER!!!
Back to top Go down
View user profile
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 7:20 am

!!!!!!!!!!!!!FA
KE!!!!!!!!!!!!!

Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
soul_meth
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 137
Join date : 2009-09-02
Age : 34
Location : DIANtARa Dua PAHa

PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Thu Nov 19, 2009 7:27 am

sriteddy™ wrote:
adeh
sy sriteddy minta maaf secara terbuka kiranya gurauan 'hack' yg saya tulis tu menyinggung perasaan sesiapa yg membacanya..
sy hanya bergurau sama 'ameth' dan sy rasa 'ameth' org yg blh menerima gurauan..
kepada soul_meth.. MAAFKAN SAYA.. dan sy memohon maaf kepada admin atas salah faham ini, insyaallah di kemudian hari sy akan lebih berhati2 dalam gurauan sy..
terima kasih atas teguran..maafkan saya sekali lagi...



yes I have forgiven you before
I only meant to clarify that before there was 50 people
I'm not going to discuss this topic
I also apologize to all members perak1
was angry this morning




best regARDS,
soul_meth is
ameth,jr.
Back to top Go down
View user profile http://www.bluefame.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Wanna Be A Hacker? Let Join Us...   Today at 1:09 pm

Back to top Go down
 
Wanna Be A Hacker? Let Join Us...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Random Mai-HiME/Otome Emote FREE RP! ANYONE CAN JOIN!
» Come And join
» I wanna bagel. With cream cheese! And strawberries on the top!
» anyone wanna duel on dn?
» Anyone wanna duel me?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::SOFTWARE-PC::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.