perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 wawa_kkps

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wawa_kkps
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2009-09-03

PostSubject: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 3:59 am

Nama :wawa

Umo :20

Jantina :gurlzz

Asal :manjung

ID YM : rabieatul_wawa@yahoo.com

Reffer : anis a.k.a miss-lady
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 4:08 am

welcome wawa..kengkawan semua ni satu lgi ,my rakan sekelas dari STM(sijil teknologi maklumat) sem 4 kolej komuniti pasir salak..


hope u enjoy berforum here wawa
GRANTED

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Thu Sep 03, 2009 5:53 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 4:52 am

uihhh... ramai kawan miss ni...
hehehehehe....

enjoy with perak1.forum....





_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 5:56 am

hehe..lau leh nak ajak semua rakan kkps masuk lam ni nnti lau memasing dah habis bljr kat kkps ni at least kat forum still leh berhubung pastu boleh saling mengeratkan silaturahim antara semua forumer yg ade lam ni tol tak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 6:19 am

sekurang2nya ada pelapis kami2 yg dh tua nih
wawa... jelinganmu mengoda salam kenal dr sy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 6:39 am

wahhh mengoda ek....mmg kami dah tua,tp masih beratromen ooo....
semoga forum ni akan menjadi yg terbaik untuk anda..salam dr sy yg hina ni....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 7:25 am

sape tua?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 7:29 am

seri hahah

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 7:31 am

seb baik kita muda lagi tau.. bulu2 roma lagi ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 9:02 am

perasan korang nih
tak kisah pun aku tua
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 9:39 am

seri tua ke muda ke tetap gebu dan cun n i like

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: wawa_kkps   Thu Sep 03, 2009 6:13 pm

selamt dtg ke perak1 forums arap2 anda happy..
:group: :group:
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: wawa_kkps   Mon Sep 07, 2009 3:28 pm

ada org tua ke dalam ni?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: wawa_kkps   Mon Sep 07, 2009 7:32 pm

ade la panx..awk la..yg paling tua dlm nih
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: wawa_kkps   Tue Sep 08, 2009 8:20 am

opocot

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: wawa_kkps   Tue Jan 19, 2010 3:43 pm

hye wawa

comeynye dye..
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: wawa_kkps   Fri Jan 29, 2010 12:46 pm

wawa_kkps wrote:
Nama :wawa

Umo :20

Jantina :gurlzz

Asal :manjung

ID YM : rabieatul_wawa@yahoo.com

Reffer : anis a.k.a miss-lady

SELAMAT DATANG DAN SALAM KENAL DI


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: wawa_kkps   Today at 1:23 am

Back to top Go down
 
wawa_kkps
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.