perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 epy besday lipan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: epy besday lipan   Wed Sep 02, 2009 6:30 am


TO


Semoga Temui Apa Yang Di cari dan Miliki apa Yang di hajatkan
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: epy besday lipan   Wed Sep 02, 2009 8:01 am


happy besday... lipanx..
moga murah rezeki n pnjang umur..


terbang terbang terbang terbang terbang

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: epy besday lipan   Wed Sep 02, 2009 11:06 am

happy happy bsday abg firhan
moga panjang umo murah rezki

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: epy besday lipan   Wed Sep 02, 2009 5:14 pm

happy bday wat kwn ku lipanx_laut umur mgkn meningkat panx teringin aku mkn nasi minyak ko la panx bila agak2nya tu apa2 pn semoga ko berjaya dlm pe bidang yg ko ceburi panx good luck!!!! jom2 panx kena sebalut dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: epy besday lipan   Wed Sep 02, 2009 6:05 pm

selamat ari jd semoga pnjng umr n murah rezeki...
:group: :group:
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: epy besday lipan   Mon Sep 07, 2009 3:25 pm

tq tq..macan nak makan nasik minyak kat nasi kandar samsudin ada je jual

tq seri ( bila la nak menang2 )..tq macan...peace..yamaha..muah muah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: epy besday lipan   Mon Sep 07, 2009 3:30 pm

alamak.. besday abang an dah terlepas ker.... adeh lupa nak wish..

hepi belated besday abang an...

moga cepat bertemu jodoh dgn wanita impian abang an.... AMIN..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: epy besday lipan   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
epy besday lipan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UCAPAN UNTUK USER::. .::FOR USERS WISH::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.